maig 18, 2017

Acreditacions Professionals Mostra de Teatre 2021

>>>EN CASTELLANO

NOTES SOBRE LA INVITACIÓ I ACOLLIDA PROFESSIONAL

D’ací a pocs dies arribarà la Mostra de Teatre d’Alcoi i ens posem en contacte per convidar-te i oferir-te la informació necessària per fer la teua estada a la fira el més agradable i profitosa professionalment. Adjuntem l’enllaç al formulari. Tindrem obert el termini d’inscripció fins el 12 de maig.

LIMITACIÓ D’INSCRIPCIONS I AFORAMENTS

Per motiu de la pandèmia i les disposicions preventives vigents, així com les limitacions d’aforaments i als allotjaments, aquesta edició de la Mostra tindrà un nombre limitat d’acreditacions. Això s’ha tingut en compte en el moment de configurar la programació i s’actualitzarà si hi ha canvis normatius que ens afecten. Pel mateix motiu només oferim una acreditació professional per entitat .

ACREDITACIONS

Al formulari d’inscripció també podeu reservar les invitacions. Això suposa que, per accedir als espectacles i activitats de la fira, cal fer la inscripció prèvia, que serà confirmada. Arribats a Alcoi, cal acreditar-se al Punt d’Encontre, que estarà a l’IVAM-CADA (carrer Rigobert Albors, 8).

ACCÉS ALES ACTIVITATS I ESPECTACLES

L’acreditació PRO facilitarà l’accés als diferents espais i a les activitats professionals reservades (hi haurà un llistat de noms de reserves per cada activitat o funció).

Per la limitació d’aforaments, hem duplicat algunes funcions i, en allò possible, l’organització intentarà assignar la sessió sol·licitada per cada professional. Hi haurà prioritat per als professionals de la programació, tot i que es procurarà atendre tots els sectors. També es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Us demanem disculpes anticipades si us suposa algun inconvenient i mirarem de solucionar les incidències.

Per a les funcions del Teatre Calderón, que té més capacitat i serà un espai que compartirem amb públic general, les entrades numerades se us lliuraran en el moment de l’acreditació.

ALLOTJAMENT

Enguany l’assignarà directament la fira i serà per a totes les persones assistents invitades, en règim d’habitació individual amb desdejuny.

Com és habitual, els dinars i sopars són per compte de cada invitat. L’horari de les funcions i activitats està ajustat al màxim en la franja del migdia, per la qual cosa recomanem reservar amb suficient anticipació i així d’agilitzar l’atenció hostalera per arribar a temps al primer espectacle de la vesprada. Estem pendents dels canvis que poden haver quant als horaris de restauració vespertina així com, especialment, del toc de queda, perquè poden influir al servei del sopar. Estem treballant per facilitar diferents alternatives, que us comunicarem més endavant.

Remarquem, per a tranquilitat vostra, que l’organització acomplirà tots els protocols vigents durant la fira. Gràcies anticipades pel vostre suport i col·laboració. Retrobar-nos a la Mostra és un bon senyal i, per si mateix, motiu de celebració i confiança en el futur. Us esperem per compartir-ho.

Una abraçada cordial.

 

INSCRIPCIONS TANCADES