Bitels per a bebés a la XVI Mostra d’Alcoi

La companyia La petita malumaluga presentarà Bitels per a bebés (concert tribut a The Beatles) el 29 de maig al Teatre Calderón d’Alcoi en el marc de la XVI Mostra d’Alcoi.

Funcions: 11.00, 12.00 i 13.00h
Teatre Calderón

Bitels per a Bebés / Cia. La Petita Malumaluga

Quatre músics en moviment (violí, violoncel, saxo i percussions) i una ballarina conviden a bebés i pares a formar part d’un càlid i emotiu homenatge a The Beatles.

Bitels per a Bebés (concert tribut a The Beatles) és una de les produccions més ambicioses creades per a nadons en els darrers anys. Un concert amb sofisticats arranjaments musicals, músics experimentats, una acurada escenografia i la interacció constant amb el públic, i, molt especialment, amb els més petits.

Bitels per a Bebés / Cia. La Petita Malumaluga

El públic envolta l’espai escènic pels quatre costats, ben a prop, a tocar. Els bebés es desplacen al seu gust i s’integren en la proposta acostant-se als músics amb absoluta llibertat.

Bitels per a Bebés (concert tribut a The Beatles) és una proposta amb voluntat d’apropar les arts escèniques contemporànies a l’oci familiar.

Com en moltes cultures del planeta (Àfrica, Brasil,…) experimentem la força de les arts escèniques en comunitat. De manera lliure, sense prejudicis. I amb la única voluntat d’experimentar i gaudir la força de la música en grup, de la música en família.

La petita malumaluga

La petita malumaluga és una companyia especialitzada, exclusivament, en creacions adreçades a nadons i primera infància (0-6).

Aposta per projectes creatius respectuosos, propostes no infantilitzades i produccions artísticament contemporànies.

Els seus directors, l’Eva Vilamitjana (ballarina i coreògrafa) i l’Albert Vilà (músic), creen la companyia el 2011. Ambdós amb una llarga trajectòria professional prèvia.

L’Eva, guardonada amb els premis nacionals Ricard Moragas, certamen de Madrid i Maspalomas i el Festival d’Edimburg (Regne Unit), ha treballat amb Nats Nus, El petit Liceu, Pepe Hevia o Buissonière (Suïssa). Des de 2003 és la responsable de les coreografies a Theater O, una de les companyies de teatre físic més respectades del Regne Unit.

L’Albert, musicalment format als Estats Units (Berklee College of Music), ha treballat més d’una dècada a Londres col·laborant amb diverses formacions com Modern Romance (banda sonora de Shrek) i companyies de dansa amb renom internacional com Hofesh Shechter Company. A Barcelona ha treballat amb Estopa i Juanito Makandé.

Han treballat en alguns dels teatres amb més prestigi de l’escena internacional tals com el Barbican (Regne Unit), Karl Marx (Cuba), Sadlers Wells (Regne Unit), Teatre del Liceu (Barcelona), Mercat de les Flors o Teatro Real (Madrid).