setembre 27, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Centre de Titelles de Lleida: KUJIRA

25 maig, 2022-6:45 pm-7:05 pm

Espectacle gratuït a la Plaça Ramón y Cajal

Sabies que les balenes canten i també ploren?

Kujira, una cria de balena blava, l’animal més gran i fort que ha existit mai a la terra, plora en veure com deteriorem aquest meravellós planeta. Kujira ha emprés un llarg viatge per fer sentir el seu plor i el seu cant entre els humans. Un cant d’alarma contra el canvi climàtic, la contaminació i la sobreexplotació dels recursos del planeta.

Un espectacle itinerant en el qual una imponent balena blava, s’obri camí per la ciutat fent sentir el seu cant. Un cant a la vida i al respecte al medi ambient, que interpel·la l’espectador sobre la responsabilitat col·lectiva envers l’emergència climàtica.

La seua majestuositat física i voluminosa, front a la fragilitat de la seua estructura i materials, ens exemplifica com la immensitat de la natura se sustenta per un delicat equilibri de l’ecosistema.


Sabías que las ballenas cantan y también lloran?

Kujira, una cría de ballena azul, el animal más grande y fuerte que ha existido nunca en la tierra, llora al ver como deterioramos este maravilloso planeta. Kujira ha emprendido un largo viaje para hacer sentir su llanto y su canto entre los humanos. Un canto de alarma contra el cambio climático, la contaminación y la sobre explotación de los recursos del planeta.

Un espectáculo itinerante donde una imponente ballena azul, se abre camino por la ciudad haciendo sentir su canto. Un canto a la vida y al respeto al medio ambiente, que interpela al espectador sobre la responsabilidad colectiva hacia la emergencia climática.

Su majestuosidad física y voluminosa, frente a la fragilidad de su estructura y materiales, nos ejemplifica cómo la inmensidad de la naturaleza se sustenta por un delicado equilibrio del ecosistema.


Procedència: Catalunya
Gènere: Titelles
Durada: 25′
Idioma: Sense text
Públic: Familiar
Estrena C. Valenciana


Direcció: Bernat Vallvé. Disseny de la balena: Joan-Andreu Vallvé i Centre de Titelles. Construcció: Centre de Titelles i Instantropia. 3 Actors/Titellaires. Música: Bernat Vallvé. Veu en off: Pau Guillamino i Clara Olmo. Producció: Centre de Titelles de Lleida.

Contacte:
Centre de Titelles de Lleida – Pl. de l’Hort de Sta. Teresa, 1. 25002 Lleida – Tel. 973 270 249.
Web: www.titelleslleida.com. A/e: centre@titelleslleida.com.

 

Mostra els detalls

Data:
25 maig, 2022
Hora:
6:45 pm-7:05 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Plaça Ramón y Cajal
Plaça Ramón y Cajal
Alcoi, Espanya
+ Mapa de Google