setembre 26, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cia. Maduixa: MIGRARE

23 maig, 2022-6:30 pm-8:00 pm

6€

Comprar Entrades

Quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Elles van haver de deixar la seua terra d’origen i, ara, el país d’arribada les rebutja. Elles ho transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”. Només demanen això. I lluitaran per a aconseguir-ho.

Aquest espectacle és la seua lluita. La lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients.

La utilització de les xanques com a element clau per a contar una història s’ha convertit en un element que caracteritza i defineix la companyia Maduixa, obrint un univers de possibilitats per a articular un diàleg entre la dansa, el gest i l’equilibri.

PREMIS 

2021: Premi Feten | Millor Espectacle Nits FETEN
2021: Premi Moritz | Millor estrena Fira Tàrrega


Cuatro mujeres y un espacio vacío. Vacío, pero minado de obstáculos y fronteras invisibles, de odios irracionales y prejuicios. Ellas tuvieron que dejar su tierra de origen y, ahora, el país de llegada las rechaza. Ellas lo transitan buscando su lugar. Un lugar donde poder vivir, donde permanecer, donde arraigar, donde poder ser. Un lugar al cual poder denominar “hogar”. Solo piden esto. Y lucharán para conseguirlo.

Este espectáculo es su lucha. La lucha de mujeres fuertes, valientes y, sobre todo, resilientes.

La utilización de los zancos como elemento clave para contar una historia se ha convertido en un elemento que caracteriza y define la compañía Maduixa, abriendo un universo de posibilidades para articular un diálogo entre la danza, el gesto y el equilibrio.
PREMIOS 

2022: Premio Feten | Mejor Espectáculo Noches FETEN
2021: Premio Moritz | Mejor estreno Fira Tàrrega


Procedència: Comunitat Valenciana
Gènere: Dansa
Durada: 40′
Idioma: Sense text
Públic: Joves i adults


Intèrprets: Laia Sorribes, Melisa Usina, Paula Quiles, Sara Canet. Idea i direcció: Joan Santacreu. Direcció coreogràfica: Cristina Fernández. Ajudant de direcció i dramatúrgia: Paula Llorens. Composició musical: Damián Sánchez. Vestuari: Pascual Peris. Disseny il·luminació: Ximo Olcina. Disseny so: Andrés Roses. Producció: Luisa Juan. Elena Villagrasa. Producció executiva: Maduixa Teatre SL. Una coproducció de Teatre Escalante de la Diputació de València. Amb l’ajuda de l’Institut Valencià de Cultura, Teatre Chapí Villena, Ajuntament d’Algemesí, Ajuntament del Puig, Audionet-Professional.

Contacte:
Avda. d’Espanya 4 – 46410 Sueca (València). Luisa Juan. Tel. 635503928.
A/e: maduixacreacions@gmail.com. web: maduixacreacions.com

 

Mostra els detalls

Data:
23 maig, 2022
Hora:
6:30 pm-8:00 pm
Cost:
6€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Principal
Carrer Sant Tomas, 5
Alcoi, 03801
+ Mapa de Google