setembre 27, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Fil d’Arena Dansa-Teatre: NIMBES

25 maig, 2022-7:15 pm-8:15 pm

Entrada per a professionals acreditats.
Públic general: Invitacions disponibles a la taquilla del Teatre Calderón.

Espectacle multidisciplinari i intergeneracional, interpretat per dones d’entre 4 i 70 anys.

NIMBES tracta de l’herència, del llegat invisible que ens transmetem d’unes a altres. D’abraçar, transformar i deformar la tradició que habita els nostres cossos.

Una respiració conjunta que ens impulsa i ens fa més poderoses. Nimbes parla de dones fortes que no tenen un altre remei que ser-ho; de germanes, companyes, amigues, mares, mestres i filles que teixeixen xarxes resistents per a sostenir-se les unes a les altres.


Espectáculo multidisciplinar e intergeneracional, interpretado por mujeres entre 4 y 70 años.

NIMBES habla de la herencia, del legado invisible que nos transmitimos de unas a otras. Abrazar, transformar y deformar la tradición que habita nuestros cuerpos.

Una respiración conjunta que nos impulsa y nos hace más poderosas. Nimbes habla de mujeres fuertes que no tienen otro remedio que serlo; hermanas, compañeras, amigas, madres, maestras y hijas que tejen redes resistentes para sostenerse las unas a las otras.


Procedència: C. Valenciana
Gènere: Dansa
Durada: 60′
Idioma: Valencià
Públic: Joves i adults


Creació i direcció: Isabel Abril, Clara Crespo i Roseta Plasencia. Intèrprets: Isabel Abril, Clara Crespo, Roseta Plasencia, Cristina Andreu, María Isabel Fernández, Estela Tartajo, Empar Navarro / Mariola Serra, India Richart, Joana Cantó, Amalia García. Assessorament de direcció i mirada externa: Eva Zapico. Música i espai sonor: Carles Salvador. Vestuari: Estíbaliz Gonzalo. Il·luminació: Mundi Gómez. Tècnic: David Rosell. Disseny gràfic: Laura Darijo. Disseny i construcció d’escenografía: Raúl Garballo. Video: Gema Iglesias. Comunicació: Vanessa Martínez Montesinos. Producció: Fil d’arena.

Contacte:
L’Estiba Cultural. Lola Domingo. Tel. 644 517 021. A/e: lestibacultural@gmail.com. Web: lestibacultural.com

 

Mostra els detalls

Data:
25 maig, 2022
Hora:
7:15 pm-8:15 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Sala Àgora
PLaça Ramon y Cajal, s/n
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google