maig 22, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Valenciana: LA VÍDUA VALENCIANA

25 octubre, 2023-6:00 pm

5€

Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 90′
Idioma: Castellano
Públic: Adults


Llega la primavera en Valencia con fiestas, juegos y amores. ¿Amor? No. Hay una joven viuda que no quiere saber nada del amor. La viuda de esta historia quiere evitar casarse e irse de su tierra; quiere disfrutar de los hombres, del juego y del fuego; quiere ser el ama de su casa y de su vida.

Esta es una historia clásica muy valenciana, con mucho humor y con mucho aprecio hacia la misma obra y hacia nuestra tierra. Esta es la obra de un madrileño que emigró a Valencia contada por unos valencianos que emigraron a Madrid.


Arriba la primavera a València amb festes, jocs i amors. Amor? No. Hi ha una jove vídua que no vol saber-se’n res de l’amor. La vídua d’aquesta història vol evitar casar-se i anar-se’n de la seua terra; vol gaudir dels homes, del joc i del foc; vol ser l’ama de sa casa i de la seua vida.

Aquesta és una història clàssica molt valenciana, amb molt d’humor i amb molta estima cap a la mateixa obra i cap a la nostra terra. Aquesta és l’obra d’un madrileny que va emigrar a València contada per uns valencians que van emigrar a Madrid.


Dramatúrgia i direcció: Adrián Novella (a partir de «La Viuda Valenciana», de Lope de Vega). Intèrprets: Joan Isern, Antonio Lafuente, Mar Mandli, Raquel Molano i Jorge Silvestre. Coregrafia i Moviment: Alejandra García. Vers i dicció: Marina Mulet. Disseny de l’escenografia: Luis Crespo. Disseny de la Il·luminació: Ximo Olcina. Videoescena: Irene Báguena. Indumentària: Mercedes Rubio. Assessora musical: Raquel Molano. Assessor de pilota valenciana: Seve Martínez. Ajudant de direcció: Pablo Blasco. Sastreria: Vicenta Sanvictorino. Construcció de l’escenogràfica: Background Producciones. Fotografia: Vicente A. Jiménez. Vídeo i disseny gràfic: Sergio Serrano. Coordinació tècnica i Il·luminació: Mundi Gómez. Maquinària i so: Manu Latorre. Premsa: Alejandro Zahinos. Producció: Joan Isern

CONTACTE
Cámara Blanca, Amadeo Vañó, Tel.: 620 610 654
A/e: amadeo@camarablanca.com, Web: www.camarablanca.com

Mostra els detalls

Data:
25 octubre, 2023
Hora:
6:00 pm
Cost:
5€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Principal
Carrer Sant Tomas, 5
Alcoi, 03801
+ Mapa de Google