setembre 27, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Meridional Producciones: TURISTAS

25 maig, 2022-5:30 pm-6:50 pm

Venda Entrades

Braulio i Mari Carmen són una parella normal. Molt normal. Ella treballa de cuinera en el menjador d’una escola, i ell espera un postergat ascens a l’empresa en la qual ha treballat tota la seua vida.

Solen passar els seus 14 dies de vacances, en una antiga caravana, al mateix càmping, any després d’any. Allí han creat una agradable rutina amb els seus veïns d’acampada i aprofiten per a festejar el seu aniversari de noces en gran. Però enguany és diferent, per a congraciar-se amb el seu cap i emular al seu etern contrincant d’ascens, Braulio ha decidit passar les vacances en una platja quasi deserta.

A pesar que hi ha un cartell que prohibeix acampar, malgrat la falta de cobertura i aïllament del lloc, i sobretot, a pesar que Mari Carmen odia la mar, la detesta, li provoca marejos i terribles malsons


Braulio y Mari Carmen son una pareja normal. Muy normal. Ella trabaja de cocinera en el comedor de una escuela, y él espera un postergado ascenso en la empresa en la que ha trabajado toda su vida.

Suelen pasar sus 14 días de vacaciones, en una antigua caravana, en el mismo camping, años tras año. Allí han creado una agradable rutina con sus vecinos de acampada y aprovechan para festejar su aniversario de boda por todo lo alto. Pero este año es distinto, para congraciarse con su jefe y emular a su eterno contrincante de ascenso, Braulio ha decidido pasar las vacaciones en una playa casi desierta.

A pesar de que hay un cartel que prohíbe acampar, a pesar de la falta de cobertura y aislamiento del lugar, y sobre todo, a pesar de que Mari Carmen odia el mar, lo detesta, le provoca mareos y terribles pesadillas.


Procedència: Madrid
Gènere: Teatre
Durada: 80′
Idioma: Castellano
Públic: Adults


Text: Marina Seresesky. Direcció: Álvaro Lavín. Intèrprets: Chani Martín i Pepa Zaragoza. Disseny Il·luminació: Luis Perdiguero (AAI-DiiVANT). Música original i Espai sonor: Alberto Granados. Disseny espai escènic: Vanesa Hernández Trigueros (DiiVANT). Vestuari: Guadalupe Valero. Ajudant de direcció i regidoria: Iván Villanueva. Producció: Meridional Producciones.

Contacte:
Teresa de Juan, Av. San José de la Montaña, 24 – 1, 46008 València. Tel. 618 345 588.
A/e: cultura@tdjproducciones.com. Web: www.tdjproducciones.com

 

Mostra els detalls

Data:
25 maig, 2022
Hora:
5:30 pm-6:50 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Principal
Carrer Sant Tomas, 5
Alcoi, 03801
+ Mapa de Google