setembre 27, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Pot de Plom: YONQUIS DEL DINERO

23 maig, 2022-11:30 pm-1:00 am

Entrada per a professionals acreditats.
Públic general: Invitacions disponibles a la taquilla del Teatre Calderón

La companyia Pot de Plom proposa una nova experiència, un monòleg de Xavi Castillo titulat Yonquis del dinero, un joc teatral basat en el llibre de Sergi Castillo Prats, Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana.

Es tracta d’un gran fresc històric d’allò que s’ha viscut a València al llarg de 25 anys i un exercici de memòria històrica. Per a nosaltres, treballar amb el llibre encaixa perfectament en la nostra trajectòria com a companyia de teatre. Després d’haver fet un monòleg al voltant de la bíblia, ens trobem ara amb “la bíblia de la corrupció”. Estem molt agraïts a Sergi per deixar-nos jugar amb este material: Marcos Benavent, Zaplana, Fabra, Blasco, Rita, Rus, Ortiz, Cuesta… estan tots!

A més, per a nosaltres, és l’espectacle perfecte per a celebrar que enguany, l’any 2022, Pot de Plom fa 30 anys damunt dels escenaris… “30 anys fent el moniato!”


La compañía Pot de Plom propone una nueva experiencia, un monólogo de Xavi Castillo titulado Yonquis del dinero, un juego teatral basado en el libro de Sergi Castillo Prats, Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana.

Se trata de un gran fresco histórico de lo que se ha vivido en València a lo largo de 25 años y un ejercicio de memoria histórica. Para nosotros, trabajar con el libro encaja perfectamente con nuestra trayectoria como compañía de teatro. Después de haber hecho un monólogo alrededor de la biblia, nos encontramos ahora con “la biblia de la corrupción”. Estamos muy agradecidos a Sergi por dejarnos jugar con este material: Marcos Benavent, Zaplana, Fabra, Blasco, Rita, Ruso, Ortiz, Cuesta… están todos!

Además, para nosotros, es el espectáculo perfecto para celebrar que este año, en 2022, Pot de Plom cumple 30 años encima de los escenarios… “30 años haciendo el boniato!”


Procedència: Comunitat Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 90′
Idioma: Valencià
Públic: Adults i joves


Adaptador, actor i director: Xavi Castillo. Autor del llibre original: Sergi Castillo Prats. Utilleria i vestuari: Pot de Plom Teatre, Adela Palomares. Llum i so: Gabriel Calleja. Tècnics en gira: Gabriel Calleja. Producció executiva: Victòria Garrigues. Imatge gràfica i comunicació: Adela Palomares. Fotografia: Javier Verdú.

Contacte:
Pot de Plom Teatre. Victoria Garrigues, Tel. 96 159 03 82 – 625 39 15 27. A/e: info@potdeplom.com. Web: potdeplom.com

 

Mostra els detalls

Data:
23 maig, 2022
Hora:
11:30 pm-1:00 am
Cost:
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Saló Actes IVAM CADA
Carrer Rigoberto Albors, 8
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google