setembre 27, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Raül Torrent: MESTRE TÀRREGA (Andantino vivace a poc a poc)

25 maig, 2022-11:00 pm-12:10 am

Entrada per a professionals acreditats.
Públic general: Invitacions disponibles a la taquilla del Teatre Calderón.

Si bé l’obra del genial Tàrrega és prou coneguda a nivell popular, hi ha molts detalls de la seua història personal, sobretot de la infantesa i joventut, que romanen ignorats, fins i tot per a la majoria dels amants de les seues composicions.

Les aventures de la seua precoç adolescència, dignes de la millor novel·la fantàstica, van determinar que als dèsset anys fora un excel·lent guitarrista i als vint-i-cinc un mestre consagrat.

Francesc Tàrrega vol contar-nos els episodis que, al seu parer, considera més remarcables de la seua vida. Ho farà passant ràpid pels detalls dolents, perquè al teatre no es ve a patir, i molt menys cent anys després d’haver mort.


Si bien la obra del genial Tàrrega es suficiente conocida a nivel popular, hay muchos detalles de su historia personal, sobre todo de la niñez y juventud, que permanecen ignorados, incluso para la mayoría de los amantes de sus composiciones.

Las extraordinarias aventuras de su precoz adolescencia, dignas de la mejor novela fantástica, determinaron que a los diecisiete años fuera un excelente guitarrista y a los veinticinco un maestro consagrado.

Francisco Tàrrega quiere contarnos los episodios que a su parecer considera más remarcables de su vida. Lo hará pasando rápido por los detalles malos, porque al teatro no se viene a sufrir, y mucho menos cien años después de haber muerto.


Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 70′
Idioma: Valencià
Públic: Adults


Text, espai escènic i interpretació: Raül Torrent. Disseny vestuari i caracterització: Marián Varela. Realització vestuari: Època (Barcelona).Foto cartell i dissenys gràfics: Carles Gusi. Realització gràfics: Format G 10 (Castelló) Perruca i postissos: Marqués – Damaret (Barcelona) Direcció: Miquel Àngel Prades, Cesca Salazar, Raül Torrent i Panchi Vivó. Fotos catàleg: Àngel Sánchez. Música: Fragments de les peces d’en Francesc Tàrrega: “Adelita”, “Capricho árabe”, “Gran Vals”, “Lágrima” i “Recuerdos de La Alhambra”. Agraïments especials: Alfons Barreda, Ximo Beltran, Joan Comes, Joan de Ribera, Carles Gusi, Regina Prades, Cesca Salazar, Antoni Valesa i Marián Varela.

Contacte:
Raül Torrent. Tel. 669649482. A/e: raultorrent55@yahoo.es

Mostra els detalls

Data:
25 maig, 2022
Hora:
11:00 pm-12:10 am
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Saló Actes IVAM CADA
Carrer Rigoberto Albors, 8
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google