setembre 27, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Russafa Escénica / Bramant Teatre: UN SEGLE D’ABISMES

24 maig, 2022-11:00 am-12:20 pm

Entrada per a professionals acreditats.
Públic general: Invitacions disponibles a la taquilla del Teatre Calderón

Proposta itinerant per a grups reduïts d’espectadors.

Sis monòlegs, sis veus femenines d’una mateixa família -mares i filles-, sis fractures, sis abismes, que arranquen en una nit de 1921, per a acabar cronològicament just un segle després, un matí de setembre de 2021.

Producció pròpia de festival Russafa Escènica que consta de diverses micropropostes escèniques itinerants per a públic reduït en diferents espais de l’IVAM CADA.

Una producció de Russafa Escènica. Festival de Tardor, amb el suport de l’CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània) i Bramant Teatre.


Propuesta itinerante para grupos reducidos de espectadores.

Seis monólogos, seis voces femeninas de una misma familia -madres e hijas-, seis fracturas, seis abismos, que arrancan una noche de 1921, para acabar cronológicamente justo un siglo después, una mañana de septiembre de 2021.

Producción propia del festival Russafa Escènica que consta de varias micropropuestas escénicas itinerantes para público reducido en diferentes espacios de l’IVAM CADA.

Una producción de Russafa Escènica. Festival de Tardor, con el soporte del CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània) y Bramant Teatre.


Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 50′
Idioma: Valencià
Públic: Adults


Text i direcció Amparo Vayá. Intèrprets: Laura Useleti, María Minaya, María Guerra, Teresa Crespo, Ruth Lezcano, Laura Pellicer. Ajudant de direcció: Santiago Ribelles. Vestuari María Poquet. Mirada externa: Jerónimo Cornelles. Imatge cartell: José Ruíz Segura. Grafisme i fotos d’estudi: Sergi Vega. Vídeo: StageIn. Fotografies:Bikus. Producció Teresa Crespo i María Minaya. Una producció de Russafa Escènica. Festival de Tardor 2021, amb el suport del CCCC (Centre del Carme Cultura Contemporània) i Bramant Teatre.

Contacte:

a+, Soluciones Culturales. C/Chera, nº 1 pta 29, 46017 Valencia
Mª Ángeles Marchirant. Tel.: 616 53 38 05, A/e: ma.marchirant@a-mas.net
Laura Marín. Tel. 616 27 34 96, A/e: laura.marin@a-mas.net
Web: www.a-mas.net

 

Mostra els detalls

Data:
24 maig, 2022
Hora:
11:00 am-12:20 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Saló Actes IVAM CADA
Carrer Rigoberto Albors, 8
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google