maig 22, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Zircó Produccions – Elcoshow: MAROR

24 octubre, 2023-8:00 pm

10€

Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 90′
Idioma: Valencià (disp. castellano)
Públic: Adults


La nostra protagonista, Isabel, dona compromesa amb el temps en què viu, defensora del paper de la dona en la societat i escriptora de literatura popular sempre acompanyada per l’èxit, decideix donar un canvi radical a la seua trajectòria professional i personal. El que vol Isabel és canviar les regles del gènere. Convoca a la seua familia a pasar un cap de setmana d’hivern en un xalet solitari a vora de la mar a principis dels 80. Un cap de setmana que hauria de ser afable i no ho és. Passaran fets inesperats que cadascú interpretarà de manera diferente i contradictòria. Alguns o tots menteixen, alguns o tots no semblen conscients de que tot el que succeeix forma part de una fosca trama.


Nuestra protagonista, Isabel, mujer comprometida con el tiempo en el que vive, defensora del papel de la mujer en la sociedad y escritora de literatura popular siempre acompañada por el éxito, decide dar un cambio radical a su trayectoria profesional y personal. Lo que quiere Isabel es cambiar las reglas del género. Convoca a su familia a pasar un fin de semana de invierno en un chalé solitario a orillas del mar a principios de los 80. Un fin de semana que debería ser apacible y no lo es. Pasarán hechos inesperados que cada uno interpretará de forma diferente y contradictoria. Algunos o todos mienten, algunos o todos no parecen conscientes de que todo lo que sucede forma parte de una oscura trama.


Autor: Rodolf Sirera. Direcció: Juan Luis Iborra. Adjunt direcció: José Warletta. Ajudant de direcció: Manuela Montañés. Intérprets: Josep Manel Casany, Paloma Vidal, Sergio Caballero, Lola Moltó, Paula Braguinsky. Versió i adaptació: Rodolf Sirera. Disseny Escenografia: Josep Simón I Eduardo Díaz. Construcció Escenografia: Odeon i Z Decorados. Disseny Vestuari: Lola Rise. Confecció Vestuari: Victoria Burek. Il·luminació: Pablo Fernández. Disseny gràfic: Carlos Roselló Sirera. Fotografia: Vicente J. Jiménez. Producció: Vicente Marrades. Producció executiva: Joan Carles Rosselló. Agraïments: Ajuntament Alcàsser, Maria Jesús Latorre (Misstela), Optica Zapadores, Artea Espai, Olympia Metropolitana, Alberto Escartí, Ana Carbonell, David Zurriaga.

CONTACTE
Joan Carles Rosselló, C/ José Aguilar, 53/14 – 46022 València
Tel.: 625100999. A/e: joancarlesrossello@gmail.com

Mostra els detalls

Data:
24 octubre, 2023
Hora:
8:00 pm
Cost:
10€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Calderón
Plaça d'Espanya, 15
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google