Inaugurada l’exposició sobre José Estruch, Premi Nacional de Teatre en 1990

Fins el pròxim divendres, 2 de juny, la Mostra de Teatre d’Alcoi donarà l’oportunitat de conéixer la vida i l’obra d’un dels mestres i directors d’escena més importants del segle XX, José Estruch Sanchis. Aquesta exposició que s’ha inaugurat hui dilluns a la sala Àgora Alcoi, on se centren totes les activitats professionals de la Mostra, està organitzada per l’Institut Alacantí de Cultura, Juan Gil-Albert i la Diputació d’Alacant, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi.

Una de les comissàries de l’exposició, Juana Maria Balsalobre, confirma que l’objectiu de portar portar-la a Alcoi és donar la possiblitat a teatres i festival de tot l’estat espanyol de conéixer aquesta exhibició i poder traslladar-la a altres territoris de fora de la Comunitat Valenciana. “És una exposició clara i didàctica sobre una personalitat molt important, que fou Premi Nacional de Teatre en 1990, mesos abans de morir”.

“José Estruch, vida y teatro” es va inaugurar al Teatre Principal d’Alacant en 2016 i des d’aleshores ha fet itinerància per diferents teatres de la província, com ara Monóver o Petrer.