La Mostra d’Alcoi oferirà els professionals fer un “Elevator Pitch” per presentar el seu projecte

La Mostra de Teatre d’Alcoi oferirà repetirà en aquesta edició un dels èxits de l’any passat que va encarat als professionals que durant aquests dies arriben a la Fira a compartir projectes i experiències. Es tracta d’un innovador servei que possibilita a actors, actrius, companyies, empreses o productors presentar les seues idees i iniciatives durant tres minuts i davant d’una càmera.

Els dies 30, 31 de maig i 1 de juny entre les 10 i les 14 hores, la Mostra disposarà en l’Àgora Escènica una càmera per als interessats que vullguen utilitzar aquest servei. El resultat estarà disponible immediatament al Canal de You Tube de la Mostra de Teatre d’Alcoi per tal que els professionals el puguen fer servir per vendre el seu projecte. És tracta d’una oportunitat única per vendre un projecte de manera immediata a qualsevol persona i en qualsevol moment.

Els professionals interessats poden reservar ja el seu espai a través del correu electrònic mostradeteatre@alcoi.org o el mateix dia a l’Àgora Escènica. Els vídeos de l’edició anterior, més de vint, es poden trobar al canal de You Tube del Centre Cultural d’Alcoi o bé a la pàgina web de la Mostra.

Per definició, un “elevator pitch” és la presentació d’un negoci empresa a un potencial inversor en tres minuts, durant els quals s’ha de vendre un projecte de manera directa, concreta i a més transmetre passió.

Cal recordar que la Mostra de Teatre d’Alcoi ja té més de 300 agents culturals acreditats, que durant la Fira Escènica compartiran projectes i experiències.