setembre 27, 2023

Default title


Darrers Esdeveniments

Teatro Tribueñe: LA MIRADA DE EROS

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

Les creacions en rus i en anglés de Vladimir Nabokov són simètriques com les ales de papallones de la seua col·lecció. Gran mestre del detall, sembla que ha recollit tot allò abandonat per nosaltres com no necessari, tots els pensaments, sensacions i fantasies amagats als racons del cervell i els ha amalgamats en la seua ploma evidenciant l’elementalitat amb la qual l’home sol interpretar aquest fenomen anomenat vida.

6€ - 8€

L’Últim Toc Teatre: VINCENT

Teatre Principal Carrer Sant Tomas, 5, Alcoi

A cavall entre el deliri i l’espiritualitat, aquesta peça ens relata la passió, mort i resurrecció de Vincent Van Gogh, el mal anomenat «Crist de les mines de carbó» que tingué una vida intensa, cristològica, que «somniava que pintava i llavors, pintava somnis» i que ens mostrà, entre d’altres coses, que els fruits d’allò que sembrem no sempre els recollim en vida. Perquè, malgrat tot i, encara que estiguem convençuts del contrari, sempre som i serem rellevants per a algú.

Circonciencia: REDOXIDABLES

Teatre Salesians Plaça Mossen Josep, 1, Alcoi

Els nostres dos científics repassen conceptes de Redox, l’habitual (i poc coneguda fora d’àmbits científics) reacció de reducció-oxidació. En un moment, perduts entre tanta teoria, decideixen fer ús del suc de llombarda per a convertir-se en Aurora Ribosoma i Armant Neutrí, circocientífics al servei de la divulgació de la ciència per mètodes no convencionals. Nous experiments i noves rutines de circ ensenyant ciència de forma molt original i distesa.