novembre 28, 2022

Default title


Ameztu Produkzioak: ORGANIK

La Glorieta Parc de la Glorieta, Alcoi

Mr. Natural, valent i compassiu bio-aventurer d’horta i jardí, ama les fruites i verdures, les dona vida, les posa veu: Elles volen ser cuidades i estimades, són éssers vius, són l’esplendor de la belleza del món.
El seu costat fosc, la seua ombra "Yoyo", sorgeix d’allò més profund del seu estómac. És golut i cruel. El seu voraç apetit vol domesticar i esclavitzar la vida, ja que es creu per damunt del món vegetal, al seu parer, un món sense drets. Mr. Natural abraça la seua ombra, allibera les seues virtuts i crea un univers d’amor incondicional per tota mena de vida. Perquè estimar la natura és convertir-se en ella.

Gratuït

Cia. Maduixa: MIGRARE

Teatre Principal Carrer Sant Tomas, 5, Alcoi

Quatre dones i un espai buit. Buit, però minat d’obstacles i fronteres invisibles, d’odis irracionals i prejudicis. Elles van haver de deixar la seua terra d'origen i, ara, el país d’arribada les rebutja. Elles ho transiten buscant el seu lloc. Un lloc on poder viure, on romandre, on arrelar, on poder ser. Un lloc al qual poder denominar “llar”. Només demanen això. I lluitaran per a aconseguir-ho. Aquest espectacle és la seua lluita. La lluita de dones fortes, valentes i, sobretot, resilients. La utilització de les xanques com a element clau per a contar una història s’ha convertit en un element que caracteritza i defineix la companyia Maduixa, obrint un univers de possibilitats per a articular un diàleg entre la dansa, el gest i l’equilibri.

6€

La Calòrica: FAIRFLY

Sala Àgora PLaça Ramon y Cajal, s/n, Alcoi

Quatre amics intenten organitzar-se després que l’empresa en la qual treballen els comunique l’obertura d’un ERO. La primera idea és lluitar per defensar els seus llocs de feina, és clar. Però, de quina manera? I de què servirà? Realment val la pena lluitar per aquesta feina que tenen? No seria millor que ho deixaren estar i intentaren convertir en realitat aquella brillant idea que van tenir uns anys enrere? Fairfly és una comèdia sobre la bombolla de les start-ups i la cultura emprenedora. De què parlem quan parlem de canviar el món? Volem un canvi real o només estem intentant canviar la nostra posició al món?

Corral de García: LA LLUVIA AMARILLA

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

Un lloc, un poble deshabitat, Ainielle, és possiblement el personatge principal d’aquest espectacle. Un personatge mut, manc i coix, però ni sord, ni cec, ni insensible. Ainielle existeix, és allà, prop de Biescas, al Pirineu aragonès. Però, pot existir un poble si ningú no és testimoni de la seua existència? En qualsevol cas, Ainielle hi era allà, a 1.355 metres d’altitud, era un dels llocs poblats més alts del Pirineu, però està deshabitat des de l’any 1971, quan el seu últim veí va abandonar el poble.

6€ - 8€

Pot de Plom: YONQUIS DEL DINERO

Saló Actes IVAM CADA Carrer Rigoberto Albors, 8, Alcoi

La companyia Pot de Plom proposa una nova experiència, un monòleg de Xavi Castillo titulat Yonquis del dinero, un joc teatral basat en el llibre de Sergi Castillo Prats, Yonquis del dinero: las diez grandes historias de la corrupción valenciana. Es tracta d’un gran fresc històric d’allò que s’ha viscut a València al llarg de 25 anys i un exercici de memòria històrica. Per a nosaltres, treballar amb el llibre encaixa perfectament en la nostra trajectòria com a companyia de teatre. Després d’haver fet un monòleg al voltant de la bíblia, ens trobem ara amb “la bíblia de la corrupció”. Estem molt agraïts a Sergi per deixar-nos jugar amb este material: Marcos Benavent, Zaplana, Fabra, Blasco, Rita, Rus, Ortiz, Cuesta… estan tots!