octubre 1, 2022

Default title


Orthemis Orchestra: DESCONCERTO

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

Tot comença quan s’obri el teló i els músics són atrapats per sorpresa, en l’espera del Director d’orquestra. Un a un van fent la seua presentació, interpretant una versió d’un clàssic de Mozart, amb característiques musicals de diferents països i continents. Un cop arriba el Director s’inicia la lluita entre el seu repertori i el de l’orquestra. Amb això es van alternant les dues propostes: repertori de partitura original o repertori a partir de l’original amb variacions i improvisacions.

8€ - 10€

Ameztu Produkzioak: ORGANIK

La Glorieta Parc de la Glorieta, Alcoi

Mr. Natural, valent i compassiu bio-aventurer d’horta i jardí, ama les fruites i verdures, les dona vida, les posa veu: Elles volen ser cuidades i estimades, són éssers vius, són l’esplendor de la belleza del món.

El seu costat fosc, la seua ombra "Yoyo", sorgeix d’allò més profund del seu estómac. És golut i cruel. El seu voraç apetit vol domesticar i esclavitzar la vida, ja que es creu per damunt del món vegetal, al seu parer, un món sense drets. Mr. Natural abraça la seua ombra, allibera les seues virtuts i crea un univers d’amor incondicional per tota mena de vida. Perquè estimar la natura és convertir-se en ella.

Gratuït