Un total de 62 obres s’han presentat al XLVI Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi ‘Pep Cortés’ 2020,

Un total de 62 obres s’han presentat al XLVI Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi ‘Pep Cortés’ 2020, majoritàriament procedents dels diferents territoris de l’àmbit lingüístic català/valencià. La xifra és molt superior a la d’anys anteriors i ara el Jurat treballa en la valoració dels originals, amb les mires posades en fer públic el veredicte al llarg del mes de novembre.

La dotació del Premi és de 8.000 euros, que atorga l’Ajuntament d’Alcoi com a organitzador del certamen. L’edició de l’obra compta amb la col·laboració d’Editorial Bromera.

Un total de 62 obras se han presentado al XLVI Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi ‘Pep Cortés’ 2020, la gran mayoría procedente de los diferentes territorios del ámbito lingüístico catalán/valenciano. La cifra es muy superior a la de años anteriores y ahora el Jurado trabaja en la valoración de los originales, con el objetivo de publicar el veredicto a lo largo del mes de noviembre.

La dotación del Premi es de 8.000 euros, que otorga el Ayuntamiento de Alcoi como organizador del certamen. La edición de la obra cuenta con la colaboración de Editorial Bromera.