maig 22, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Begoña Tena: VIDA

23 octubre, 2023-10:30 pm

8€

Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 75′
Idioma: Valencià
Públic: Adults


Viva és un monòleg on la protagonista, una dona immersa en una mudança, recorre etapes de la seua vida, des dels seus orígens en un barri de la perifèria de qualsevol ciutat de províncies en els anys 80, fins a la precarietat del seu present on el temor més gran és no poder encendre l’estufa.

Viva parla dels migrants, la pobresa, el descobriment de la vocació artística, el desig de la imaginació i l’epopeia i meravella d’aconseguir la màxima revolució diària: estar i sentir-se viva.

Una dona que en són moltes, molts. Personatges convençuts de lluitar contra les tiranies, exteriors i interiors. Personatges que, malgrat tot, continuen rient. Una tragicomèdia on ella, ells, malgrat els inconvenients, les traves del destí i la violència estructural que els envolta… continuen apassionats i enamorats de la vida. En constant moviment, apàtrides, errants, uns personatges que es continuen preguntant… on és la llar?


Viva es un monólogo donde la protagonista, una mujer inmersa en una mudanza, recorre etapas de su vida, desde sus orígenes en un barrio de la periferia de cualquier ciudad de provincias en los años 80, hasta la precariedad de su presente, donde el mayor temor es no poder encender la estufa.

Viva habla de los migrantes, la pobreza, el descubrimiento de la vocación artística, el deseo de la imaginación, y la epopeya y maravilla de conseguir la máxima revolución diaria: estar y sentirse viva.

Una mujer que son muchas, muchos. Personajes convencidos de luchar contra las tiranías, exteriores e internas. Personajes que, a pesar de todo, siguen riendo. Una tragicomedia donde ella, ellos, a pesar de los inconvenientes, las trabas del destino y la violencia estructural que los envuelve, siguen enamorados y apasionados con la vida. En constante movimiento, apátridas, errantes, unos personajes que se siguen preguntando: ¿Dónde está el hogar?


Autora: Begoña Tena Moya. Direcció: Patrícia Pardo i Begoña Tena. Intèrprets: Begoña tena. Música original: David Alarcón. Disseny i construcció de l’Escenografia: Los Reyes del Mambo. Disseny i confecció del Vestuari: Diseño Arianne Algarra. Confección Adame. Il·luminació: David Sánchez. Disseny gràfic: Po Poy. Fotografia: Sergio Serrano. Producció: Begoña Tena. Producció executiva: Begoña Palazón.
Agraïments: José Juan Martínez Ballester, María Vidagany, Po Poy, Fermín Jiménez, María Tena, Violeta Moya, Vanessa Martínez, Cora Mateu (Espacio Mano de Obra), Amparo Oltra, Tomás Pardo, Sala Ultramar i Festival Cabanyal Íntim. Altres: VIVA s’estrena el 14 d’abril de 2023 al Teatre El Musical de València, amb la direcció de Juanma Artigot.

CONTACTE
a+, Soluciones Culturales, C/ Chera, núm. 1, pta. 29 (46017 – València)
M.ª Ángeles Marchirant, Tel.: 616 53 38 05, A/e: ma.marchirant@a-mas.net
Laura Marín. Tel.: 616 27 34 96, A/e: laura.marin@a-mas.net. Web: www.a-mas.net.

Mostra els detalls

Data:
23 octubre, 2023
Hora:
10:30 pm
Cost:
8€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Calderón
Plaça d'Espanya, 15
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google