maig 22, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Cia. Marroch: TRÓPICO

24 octubre, 2023-5:00 pm

Procedència: C. Valenciana
Gènere: Dansa/ Carrer
Durada: 30′
Idioma: Valencià (disp. castellano)
Públic: Tots els públics
Estrena


Tròpic prové del llatí tropĭcus, i aquest del grec τροπικός que significa volta. Queda’t amb aqueixa paraula, “la vida dona voltes” “Tornada a començar” “Quan dius que estàs de tornada de tot, és que no has anat a cap part” “Quan el ximple va, ja de tornada el llest està”…

Tot és cíclic, una volta a la terra sobre si mateixa en 24 hores, les estacions de l’any, comencen, acaben i tornen a començar. La dona és cíclica, la lluna també. La societat és cíclica, els patrons familiars, les generacions culturals, la política, les crisis, les guerres, la VIDA.

Tot és cíclic, tot dona voltes, tot és Tròpic.


Trópico proviene del latín tropĭcus, y éste del griego τροπικός que significa vuelta. Quédate con esa palabra, “la vida da vueltas” “Vuelta a empezar” “Cuando dices que estás de vuelta de todo, es que no has ido a ninguna parte” “Cuando el tonto va, ya de vuelta el listo está”…

Todo es cíclico, una vuelta a la tierra sobre si misma en 24 horas, las estaciones del año, empiezan, acaban y vuelven a empezar. La mujer es cíclica, la luna también. La sociedad es cíclica, los patrones familiares, las generaciones culturales, la política, las crisis, las guerras, la VIDA.

Todo es cíclico, todo da vueltas, todo es Trópico.


Autor/a: Melodía García. Direcció: Melodía García. Intérprets: Melodía García, Salvador Rocher i María Palazón. Música original: Luis Martínez. Disseny Escenografia: Melodía García. Disseny i confecció Vestuari: F. Mai Kids. Fotografia: Nerea Coll i Germán Antón. Producció: Cia Marroch. Producció executiva: María Palazón. Agraïments: L´Assut del art, CCC L´Excorchador, Companya Nacional de Dansa, Ajuntament de Burjassot i Ajuntament de Santa Pola.

CONTACTE
a+, Soluciones Culturales, C/ Chera, núm. 1, pta. 29 (46017 – València)
M.ª Ángeles Marchirant, Tel.: 616 53 38 05, A/e: ma.marchirant@a-mas.net
Laura Marín. Tel.: 616 27 34 96, A/e: laura.marin@a-mas.net. Web: www.a-mas.net.

Mostra els detalls

Data:
24 octubre, 2023
Hora:
5:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Pati IVAM CADA
C/ Rigoberto Albors, 8
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google