setembre 29, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Contraproduccions / Teatre Romea: CIGARRERAS

25 maig, 2022-9:00 pm-10:45 pm

8€ - 10€

Venda Entrades

Si en la trama argumental estem davant la història d’una relació socialment impossible entre una proletària i un burgès, l’obra també pot ser llegida com un testimoniatge de la crisi política que el 1868 va portar a la caiguda de la dinastia borbònica i el 1873 a la proclamació de la I República. Tota una època confusa i convulsa en què ressonen molts ecos de l’actualitat.

Una gestació i una il·luminació sincronitzades amb els avatars de la protagonista, que, quan està donant a llum el seu fill bastard, sent la veu d’una multitud al carrer que crida: “Visca la República Federal!”.


Si en su trama argumental estamos ante la historia de una relación socialmente imposible entre una proletaria y un burgués, la obra también puede ser leída como un testimonio de la crisis política que en 1868 llevó a la caída de la dinastía borbónica y en 1873 a la proclamación de la I República.

Toda una época confusa y convulsa en la que resuenan muchos ecos de la actualidad. Una gestación y un alumbramiento sincronizado con los avatares de la protagonista, que cuando está dando a luz a su hijo bastardo, oye la voz de una multitud en la calle que grita: ¡Viva la República Federal!


Procedència: Galicia
Gènere: Teatre
Durada: 105′
Idioma: Castellà
Públic: Adults
Estrena C. Valenciana


Intèrprets: Tamara Canosa, Susana Dans, Merce Castro, Isabel Naveira, Covadonga Berdiñas, Ana Santos, Ledicia Sola. Escenografia: Dani Trillo. Vestuari: Martina Cambeiro. Il·luminació: Afonso Castro. Disseny espai musical: Manuel Riveiro. Adaptació i direcció: Cándido Pazó. Producció executiva: Belén Pichel. Disseny gràfic: Planb Estudio. Tècnics en gira: Afonso Castro, Miguel Cabaleiro, Raúl Giraldo.

Contacte:
Focus Distribució. Sergi Calleja. Tel. 933097538.
A/e: scalleja@focus.es. Web: www.focusdistribucio.cat

 

Mostra els detalls

Data:
25 maig, 2022
Hora:
9:00 pm-10:45 pm
Cost:
8€ - 10€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Calderón
Plaça d'Espanya, 15
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google