abril 15, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Negra: WIN WIN

26 octubre, 2023-10:00 pm

5€

Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 70′
Idioma: Valencià i castellà
Públic: Joves i adults


Mario viu de lloguer en el pis de Carla. El contracte venç i la propietària convoca l’inquilí per a negociar un contracte nou. El temps ha passat i les condicions econòmiques no poden ser les mateixes. Com és natural, Mario ni pot ni vol pagar més. Com és natural, Carla vol traure’n més benefici. D’altra banda, la relació entre ells no és simplement contractual, ja que es coneixen des de la infància i això contamina la situació. La vida els ha portat per camins diferents i han acabat fent el contracte d’habitatge que, en teoria, els beneficia als dos. En el fons no es coneixen, però creuen que sí pel seu passat comú, per la família o per la idea que ens fem d’altres persones sense tindre’n massa informació.

Amb algunes persones hem d’aparentar que ens importen o, com a mínim, que no les odiem, per interès propi, per egoisme o per necessitat. Si sabera l’altra persona el que estic pensant d’ella mentre em parla!


Mario vive de alquiler en el piso de Carla. El contrato vence y la propietaria convoca al inquilino para negociar un contrato nuevo. El tiempo ha pasado y las condiciones económicas no pueden ser las mismas. Como es natural, Mario ni puede ni quiere pagar más. Como es natural, Carla quiere sacar mayor beneficio. Por otro lado la relación entre ellos no es simplemente contractual ya que se conocen desde la infancia. Esto contamina la situación. La vida les ha llevado por caminos diferentes y han acabado haciendo el contrato de vivienda que, en teoria, les beneficia a los dos. En el fondo no se conocen, pero creen conocerse: por su pasado común, por la familia o por la idea que nos hacemos de otras personas sin tener demasiada información.

Con algunas personas hemos de aparentar que nos importan o, como mínimo, que no las odiamos, por interés propio, por egoismo o por necesidad. ¡Si supiera la otra persona lo que estoy pensando de ella mientras me habla!


Autor: Juli Disla. Direcció: Carles Sanjaime. Adjunt de direcció: Bruno Tamarit. Intèrprets: Mireia Pérez, Carlos Amador. Música original: Neus Ferri, Júlia. Disseny de l’escenografia: Jaume Pérez. Construcció de l’escenografia: Sfumatto. Disseny de vestuari: Jaume Pérez. Il·luminació: Ximo Olcina. Disseny gràfic: Mar Vicens, Inés Muñoz. Fotografia: Carlos Ruiz (Foria produccions). Tècnics de la companyia: Cotu Peral, Ximo Reboll. Coordinació tècnica i regidoria: Aline Rubinato. Producció: Win Win dispositius culturals. Producció executiva: Mayte Barbazán. Agraïments: Centre Cultural de Mislata.

CONTACTE
a+, Soluciones Culturales, C/ Chera, núm. 1, pta. 29 (46017 – València)
M.ª Ángeles Marchirant, Tel.: 616 53 38 05, A/e: ma.marchirant@a-mas.net
Laura Marín. Tel.: 616 27 34 96, A/e: laura.marin@a-mas.net. Web: www.a-mas.net

Mostra els detalls

Data:
26 octubre, 2023
Hora:
10:00 pm
Cost:
5€
Categoria d'Esdeveniment:
https://home.ticketalcoi.com/ca/eventos/win-win-dispositius-culturals-win-win/

Recinte

Teatre Principal
Carrer Sant Tomas, 5
Alcoi, 03801
+ Mapa de Google