maig 22, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La Trouppe Malabó: LOS PFEIFFER

26 octubre, 2023-7:00 pm

8€

Procedència: C. Valenciana
Gènere: Clown / Música
Durada: 70′
Idioma: Sense text
Públic: Tots els públics


Un grup de músics proscrits i el seu director, anomenats Els Pfeiffer, viuen en una distopia, un temps futur, on la música està prohibida; la màquina i l’era digital s’apoderen de les emocions humanes, sota el seu control la música tal com la coneixem hui dia desapareixeria. La dictadura del digital.
Viuen amagats en un teatre derruït, en un dia a dia, amb una quotidianitat una miqueta esperpèntica, plena d’humor i caos.

Seran capaços de sembrar l’esperança enmig del caos i fer renàixer la música? Un concert de virtuosos, amb peces destacades, com ara el Capritx 24 de Paganini, Ària núm. 3 de Bach, Zapateado de Sarasate o L’Estiu de Vivaldi entre altres. Música, humor, emoció, poesia visual. BELLESA.


Un grupo de músicos proscritos y su director, llamados Los Pfeiffer, viven en una distopía, un tiempo futuro, donde la música está prohibida; la máquina y la era digital se apoderan de las emociones humanas, bajo su control la música tal como la conocemos hoy en día desaparecería. La dictadura de lo digital. Viven escondidos en un teatro derruido, en un día a día, con una cotidianidad un tanto esperpéntica, llena de humor y caos.

¿Serán capaces de sembrar la esperanza en medio del caos y hacer renacer la música? Un concierto de virtuosos, con piezas destacadas como Capricho 24 de Paganini, Aria n.º 3 de Bach, Zapateado de Sarasate o El Verano de Vivaldi entre otras. Música, Humor, Emoción, Poesía visual. BELLEZA.


Autora: Marisa Ibáñez. Direcció: Sergio Chaves i Quique Montoya. Intèrprets: Quique Montoya, Maria José Puchalt, Laura Agustí, Alberto Muñoz i Sonia Tabares. Versió i adaptació: Creació propia. Música original: Música clàssica. Disseny de l’Escenografia: Marisa Ibáñez. Construcció de l’escenografia: Cesar Marín, De Ferro i Marisa Ibáñez. Disseny i confecció del Vestuari: Marisa Ibáñez i Bokhan SL. Il·luminació: Sergio Pérez. Disseny gràfic: Doblessa S.L. Fotografia: ANtonio García. Producció: Malabó Trece S.L. Producció executiva: La Troupe Malabó. Director Musical: Josep Sancho. Vídeo: Juan Vicent. Videomapatge: Lluerna Creació. So: Sergio Pérez. Agraïments: Jesús Jara,

CONTACTE
Malabó Trece S.L., Sergio Chaves, Av. 1º de Mayo, 89, 2º – 12549 Betxí,
Tel.: 658 77 22 25, A/e: ciamalabo@gmail.com, Web: www.latroupemalabo.com

Mostra els detalls

Data:
26 octubre, 2023
Hora:
7:00 pm
Cost:
8€
Categories d'Esdeveniment:
,

Recinte

Teatre Calderón
Plaça d'Espanya, 15
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google