setembre 29, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Lazuz: BAKTANA

26 maig, 2022-5:30 pm-6:00 pm

Espectacle al pati de l’IVAM CADA

Baktana és una finestra sobre la trobada, lluny de ser evident, de dos homes. Uno, malabarista i obsessionat pel seu món d’objectes volants, es comunica manipulant les seues maces. L’altre, acròbata, s’expressa a través del moviment. De malentesos a preguntes, la seua curiositat els porta a una trobada silenciosa de la qual sorgeix el desig d’anar cap a l’altre.

LAZUZ és una companyia de circ contemporani, francosueca, fundada per Itamar Glucksmann i Ron Beeri, actualment viuen a Espanya. En el seu treball Itamar i Ron intenten espentar l’art del circ contemporani a noves tècniques i assoliments artístics. Els dos, originaris d’Israel, es formen professionalment en el circ respectivament a França i Suècia (Le Lido / DOCH).


Baktana es una ventana sobre el encuentro, lejos de ser evidente, de dos hombres. Uno, malabarista y obsesionado por su mundo de objetos volantes, se comunica manipulando sus masas. El otro, acróbata, se expresa a través del movimiento. De malentendidos a preguntas, su curiosidad les lleva a un encuentro silencioso del que surge el deseo de ir hacia el otro.

LAZUZ es una compañía de circo contemporáneo, franco-sueca, fundada por Itamar Glucksmann y Ron Beeri, actualmente viviendo en España. En su trabajo Itamar y Ron intentan empujar el arte del circo contemporáneo a nuevas técnicas y logros artísticos. Los dos originarios de Israel, se forman profesionalmente en el circo respectivamente en Francia y Suecia (Le Lido / DOCH).


Procedència: C. Valenciana
Gènere: Circ a l’aire lliure
Durada: 30′
Idioma: Sense text
Públic: Tots els públics


Autors: Itamar Glucksmann i Ron Beeri. Direcció: Christian Coumin. Intérprets: Itamar Glucksmann i Ron Beeri. Música original: Matthieu Pernaud. Disseny i confecció vestuari: Itamar Glucksmann i Ron Beeri. Producció: Companyia Lazuz.

Contacte:
a+, Soluciones Culturales. C/Chera, nº 1 pta 29 46017 Valencia
Mª Ángeles Marchirant. Tel.: 616 53 38 05, A/e: ma.marchirant@a-mas.net
Laura Marín. Tel. 616 27 34 96, A/e: laura.marin@a-mas.net
Web: www.a-mas.net

 

Mostra els detalls

Data:
26 maig, 2022
Hora:
5:30 pm-6:00 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Saló Actes IVAM CADA
Carrer Rigoberto Albors, 8
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google