setembre 27, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

L’Últim Toc Teatre: VINCENT

27 maig, 2022-12:00 pm-1:15 pm

Entrada per a professionals acreditats.
Públic general: Invitacions disponibles a la taquilla del Teatre Calderón.

“Què seria de la vida si no tinguérem el valor d’intentar coses noves?”

Aquesta és la vida d’un dels genis de la Història de l’Art. Una personalitat que hagué d’enfrontar-se tant als seus propis fantasmes com a un món que mai el va comprendre. I tot, per poder fer allò que el realitzava vitalment: pintar.

A cavall entre el deliri i l’espiritualitat, aquesta peça ens relata la passió, mort i resurrecció de Vincent Van Gogh, el mal anomenat «Crist de les mines de carbó» que tingué una vida intensa, cristològica, que «somniava que pintava i llavors, pintava somnis» i que ens mostrà, entre d’altres coses, que els fruits d’allò que sembrem no sempre els recollim en vida. Perquè, malgrat tot i, encara que estiguem convençuts del contrari, sempre som i serem rellevants per a algú.

«Una peça teatral que ens permet caminar per la ment i els quadres de Vincent Van Gogh».


“¿Qué sería de la vida si no tuviéramos el valor de intentar cosas nuevas?”

Esta es la vida de uno de los genios de la Historia del Arte. Una personalidad que tuvo que enfrentarse tanto a sus propios fantasmas como un mundo que nunca lo comprendió. Y todo, para poder hacer aquello que lo realizaba vitalmente: pintar.

A caballo entre el delirio y la espiritualidad esta pieza nos relata la pasión, muerte y resurrección de Vincent Van Gogh, el mal llamado «Cristo de las minas de carbón» que tuvo una vida intensa, cristològica, que «soñaba que pintaba y entonces, pintaba sueños» y que nos mostró, entre otras cosas, que los frutos de aquello que sembramos no siempre los recogemos en vida. Porque, a pesar de todo y, aunque estemos convencidos de lo contrario, siempre somos y seremos relevantes para alguien.

«Una pieza teatral que nos permite andar por la mente y los cuadros de Vincent Van Gogh».


Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 75′
Idioma: Castellano
Públic: Adults


Direcció: Joanmi Reig i Emili Chaqués. Text: Emili Chaqués. Intèrprets: Claudi Ferrer i Emili Chaqués. Ajudant de direcció: Paula Santana. Assessorament dramatúrgic i escènic: Carles Montoliu i Aitana Martínez. Disseny llums: Carles Sanchis. Disseny so: Sergiet Sánchez. Música: Patrick Charles Martineau. Escenografia: Marc Campins.

Contacte:
Ibáñez & Payá Producciones. Ana Ibáñez. C/ Federico García Lorca, 16-2ºD. 12530 Borriana. Tel. 696 31 28 38.
A/e direccion@ibanezypaya.com Web: www.ibañezypaya.es

Mostra els detalls

Data:
27 maig, 2022
Hora:
12:00 pm-1:15 pm
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Principal
Carrer Sant Tomas, 5
Alcoi, 03801
+ Mapa de Google