maig 22, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Pérez & Disla: VEURE’NS

26 octubre, 2023-11:45 am

Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 60′
Idioma: Valencià (disp. Castellano)
Públic: Adults
Estrena


Veure’ns va de sostindre una trobada, del que hi pot succeir, o no.

Planteja una situació informal, però intensa, en la qual es despleguen aspiracions, desitjos, esperances i expectatives. On potencialment pot donar-se un reconeixement, l’hospitalitat o el rebuig i la indiferència. I és que la trobada amb els altres pot ser feliç i/o tràgica.

La història de dos grans amics, dos homes, que fa molt que no es veuen i decideixen tornar a quedar. Una trobada entre distints, però iguals.

Es pot convocar l’amistat? Pot ser suficient rememorar-la, amb sort experimentar-la o, potser, projectar-la. Seran capaços de compartir una intimitat que els torne a unir? Què tenen ara en comú? Es pot reactivar la complicitat, la confiança? Podran reconéixer-se sent uns desconeguts? Com revifaran un afecte, una simpatia, una familiaritat, que pressuposen, però que no han cuidat ni mantingut? Als amics cal veure’ls, tocar-los, fer coses amb ells, escoltar-los en el món real. Hi ha amics o moments d’amistat?


Vernos va de sostener un encuentro, de lo que puede acontecer, o no, en él.

Plantea una situación informal, pero intensa, en la que se despliegan aspiraciones, deseos, esperanzas y expectativas. Donde potencialmente puede darse el reconocimiento, la hospitalidad o el rechazo e indiferencia. Y es que el encuentro con los otros puede ser feliz y/o trágico.

La historia de dos grandes amigos, dos hombres, que hace mucho que no se ven y deciden volver a quedar. Un encuentro entre distintos, pero iguales.

¿Se puede convocar la amistad? Puede que baste con rememorarla, con suerte experimentarla o quizás proyectarla. ¿Serán capaces de compartir una intimidad que los vuelva a unir? ¿Qué tienen en común ahora? ¿Se puede reactivar la complicidad, la confianza? ¿Podrán reconocerse siendo unos desconocidos? ¿Cómo avivarán un afecto, una simpatía, una familiaridad, que presuponen, pero que no han cuidado ni mantenido? A los amigos hay que verlos, tocarlos, hacer cosas con ellos, escucharlos en el mundo real. ¿Hay amigos o momentos de amistad?


Autor: Juli Disla. Direcció: Jaume Pérez Roldán. Intèrprets: Àngel Fígols, Juli Disla. Música original: Carlos Gorbe. Il·luminació: Marc Gonzalo. Cap tècnic: David Sánchez. Disseny gràfic: Jaume Pérez Roldan. Fotografia: Maria Cárdenas. Producció: Perez&Disla. Producció executiva: Pilar Garrigues. Residència artística: Sala L’Horta – Castellar L’Oliveral. Col·labora: Paranimf Universitat Jaume I de Castelló, Ajuntament d’Aldaia – TAMA, Ajuntament de Silla, Ajuntament de Picassent, Institut Valencià de Cultura, Ajuntament de València. Agraïments: Espai Bestreta, La Rambleta, Toni Valesa, Alfred Picó, Paloma Vidal, Toni Agustí, Mireia Pérez, Rafa Piqueras, Assad Kassab i Restaurant Kang Le.

CONTACTE
a+, Soluciones Culturales, C/ Chera, núm. 1, pta. 29 (46017 – València)
M.ª Ángeles Marchirant, Tel.: 616 53 38 05, A/e: ma.marchirant@a-mas.net
Laura Marín. Tel.: 616 27 34 96, A/e: laura.marin@a-mas.net. Web: www.a-mas.net

Mostra els detalls

Data:
26 octubre, 2023
Hora:
11:45 am
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Sala Àgora
Plaça Ramon y Cajal, s/n
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google