setembre 27, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Pont Flotant: ECLIPSI TOTAL

26 maig, 2022-10:00 pm-11:20 pm

6€ - 8€

Venda entrades

L’aire es torna fred i el cel comença a enfosquir-se. Diuen que alguns gossos udolen i que les abelles s’amunteguen col·lapsant l’entrada dels seus ruscos. Alguns pardals volen confusos. El temps es para. Tot està en silenci. Tot és fosc. Tot suspés… sense saber què ocorrerà… amb la sensació que podríem romandre sempre en aquesta nit infinita… Però, uns segons més tard, potser uns minuts, o podrien ser anys, generacions, mil·lennis o eons d’existència, el dia arriba de nou. Una profunda emoció ens envaeix i sentim el privilegi d’haver sigut testimonis d’un fet incomprensible. Hem assistit a l’assaig general d’un possible final.

El pas del temps ha sigut sempre un tema transversal en la dramatúrgia de la companyia. En aquest nou treball, Pont Flotant intenta acostar-se a un tema tan delicat, complex, misteriós i ple de tabús com és la mort, per a tractar de reflexionar sobre com gestionem, com reaccionem, com eduquem, com ens preparem… davant d’aquest fet inevitable i irreversible. En definitiva, com vivim sabent que un dia deixarem d’estar vius.


El aire se vuelve frío y el cielo empieza a oscurecerse. Dicen que algunos perros aúllan y que las abejas se amontonan colapsando la entrada de sus colmenas. Algunos pájaros vuelan confusos. El tiempo se para. Todo está en silencio. Todo es oscuro. Todo suspendido… sin saber qué ocurrirá… con la sensación de que podríamos permanecer siempre en esta noche infinita… Pero unos segundos más tarde, quizás unos minutos, o podrían ser años, generaciones, milenios o eones de existencia, el día llega de nuevo. Una profunda emoción nos invade y sentimos el privilegio de haber sido testigos de un hecho incomprensible. Hemos asistido al ensayo general de un posible final.

El paso del tiempo ha sido siempre un tema transversal en la dramaturgia de la compañía. En este nuevo trabajo, Pont Flotant intenta acercarse a un tema tan delicado, complejo, misterioso y lleno de tabúes como es la muerte, para tratar de reflexionar sobre cómo gestionamos, cómo reaccionamos, cómo educamos, cómo nos preparamos… frente a este hecho inevitable e irreversible. En definitiva, cómo vivimos sabiendo que un día dejaremos de estar vivos.


Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 80′
Idioma: Valencià
Públic: Adults


Creació: Pont Flotant (Àlex Cantó, Joan Collado, Jesús Muñoz i Pau Pons). Interpretació: Àlex Cantó i Jesús Muñoz. Disseny d’il·luminació: Marc Gonzalo. Disseny sonor: Adolfo García. Espai escènic i vestuari: Pont Flotant. Assessorament artístic: Fermín Jiménez. Realització d’escenografia: Los Reyes del Mambo. Disseny gràfic: Joan Collado. Maquinària i regidoria: Yolanda García i María Jordá. Tècnics en gira: Juan Serra, Javi Vega i Josep Ferrer. Coordinació tècnica: Yolanda García. Fotografia: Nerea Coll. Vídeo promocional: Nacho Carrascosa. Distribució: Inma Expósito i Rafa Jordán. Pro21 Cultural. Una producció de Pont Flotant i Rambleta.

Contacte:
Pro21Cultural. Inma Expósito i Fiona Maxence. Carrer Joan Mercader, 34 – 46011 València.
Tel. 655768171. A/e: info@pro21cultural.com. Web: www.pro21cultural.com

 

Mostra els detalls

Data:
26 maig, 2022
Hora:
10:00 pm-11:20 pm
Cost:
6€ - 8€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Calderón
Plaça d'Espanya, 15
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google