maig 22, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Sixto Paz / La Villarroel: COST DE VIDA

25 octubre, 2023-8:00 pm

10€

Procedència: Catalunya
Gènere: Teatre
Durada: 110′
Idioma: Valencià
Públic: Adults
Estrena CV


L’Eddie, un camioner a l’atur, i la seva exdona, Ani, es retroben d’una manera inesperada després d’un accident terrible que l’ha deixada tetraplègica.

La Jess, filla d’immigrants, graduada universitària, pluriocupada, es troba en un moment desesperat quan es presenta a l’oferta de feina de cuidadora que ha publicat en John, un investigador universitari brillant amb paràlisi cerebral.

A mesura que aquestes quatre vides tan diferents col·lideixen i s’entrellacen, els rols s’intercanvien, s’inverteixen i exposen la complexitat de cuidar i de deixar-se cuidar. Qui ajuda a qui?

Aquesta nova obra exquisidament original, honesta i divertida de la Martyna Majok, explora la nostra necessitat de connectar i de ser estimats per damunt de qualsevol diferència.


Eddie, un camionero en paro, y su exmujer, Ani, se reencuentran de una manera inesperada tras un accidente terrible que le ha dejado tetrapléjica.

Jess, hija de inmigrantes, graduada universitaria, pluriempleada, se encuentra en un momento desesperado cuando se presenta a la oferta de trabajo de cuidadora que ha publicado John, un investigador universitario brillante con parálisis cerebral.

A medida que estas cuatro vidas tan diferentes colisionan y se entrelazan, los roles se intercambian, se invierten y exponen. La complejidad de cuidar y dejarse cuidar. ¿Quién ayuda a quién?

Esta nueva obra exquisitamente original, honesta y divertida de Martyna Majok, explora nuestra necesidad de conectar y ser queridos por encima de cualquier diferencia.


Autora: Martyna Majok. Direcció: Pau Carrió. Intèrprets: Julio Manrique, Pau Roca, Anna Sahun, Katrin Vankova. Traducció: Adriana Nadal. Disseny de l’escenografia: Paula Bosch. Construcció de l’escenografia: Taller Jorba Miró. Disseny i confecció de vestuari: Pol Cornudella. Il·luminació: Guillem Gelabert. Disseny gràfic: Eduard Buch. Fotografia: Kiku Piñol. Producció: Adriana Nadal i Pol Cornudella. Agraïments: Institut Guttmann, Jana Arimany, ASPACE, La Muriel, Montse Boqueres, La Muriel, Jumark (Like at home) i La Perla 29. Una coproducció de Sixto Paz i La Villarroel.

CONTACTE
Serveis de l’Espectacle Focus SA, Sergi Calleja, C/ Àvila 149-155 – 08018 Barcelona.
Tel.: 933097538. A/e: gira@focus.cat. Web: www.focus.cat/ex/cost-de-vida/

Mostra els detalls

Data:
25 octubre, 2023
Hora:
8:00 pm
Cost:
10€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Calderón
Plaça d'Espanya, 15
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google