setembre 29, 2023

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Teatro Tribueñe: LA MIRADA DE EROS

27 maig, 2022-8:00 pm-9:20 pm

6€ - 8€

Venda entrades

Les creacions en rus i en anglés de Vladimir Nabokov són simètriques com les ales de papallones de la seua col·lecció. Gran mestre del detall, sembla que ha recollit tot allò abandonat per nosaltres com no necessari, tots els pensaments, sensacions i fantasies amagats als racons del cervell i els ha amalgamats en la seua ploma evidenciant l’elementalitat amb la qual l’home sol interpretar aquest fenomen anomenat vida.

Nabokov descobreix i ressuscita. El poeta del no encontre ens va fer trobar el món molt més enfocat i enriquit. Per a la creació d’aquest espectacle van ser imprescindibles les qualitats polifacètiques d’Iván Oriola.


Las creaciones en ruso y en inglés de Vladimir Nabokov son simétricas como las alas de mariposas de su colección. Gran maestro del detalle parece que ha recogido todo aquello abandonado por nosotros como no necesario, todos los pensamientos, sensaciones y fantasías escondidos en los rincones del cerebro y los ha amalgamado en su pluma evidenciando la elementalidad con la cual el hombre suele interpretar este fenómeno llamado vida.

Nabokov descubre y resucita. El poeta del no encuentro nos hizo encontrar el mundo mucho más enfocado y enriquecido. Para la creación de este espectáculo fueron imprescindibles las cualidades polifacéticas de Iván Oriola.


Procedència: Madrid
Gènere: Teatre
Durada: 80′
Idioma: Castellano
Públic: Adults
Estrena C. Valenciana


Direcció, dramatúrgia i traducció: Irina Kourberskaya. Intèrprets: Iván Oriola i José Manuel Ramos. Escenografia: Eduardo Pérez de Carrera. Assessorament vestuari: Hugo Pérez de la Pica. Assessorament musical: Mikhail Studyonov. Muntatge d’imatges: Antonio Sosa. Disseny de llum: Eduardo Pérez de Carrera i Miguel Pérez-Muñoz.

Contacte:
Teatro Tribueñe. c/ Sancho Dávila, 31. 28028 Madrid. Tel. 912427727.
A/e: teatro@teatrotribuene.com. Web: www.teatrotribuene.com

 

Mostra els detalls

Data:
27 maig, 2022
Hora:
8:00 pm-9:20 pm
Cost:
6€ - 8€
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Teatre Calderón
Plaça d'Espanya, 15
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google