maig 22, 2024

Default title


Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Toni Agustí: VERSIÓN

24 octubre, 2023-10:15 am

Procedència: C. Valenciana
Gènere: Teatre
Durada: 70′
Idioma: Castellano
Públic: Adults (+12 anys)


A través de un proceso de ensayos, una actriz y un actor intentan llevar a escena la versión teatral de una exitosa novela cuyo argumento principal trata de un terrible suceso.

Para poder hacer esa versión, los intérpretes intentarán desgranar los motivos del suceso, lo que les lleva a descubrir y cuestionar cuáles son sus verdaderas motivaciones personales en este proyecto.

Versión es una puesta en valor de la actuación. Del arte de actuar. De interpretar. Ese juego divertido, perverso y misterioso, con reglas que nadie ha definido todavía. Interpretar es el intento de adueñarse de una mente y un cuerpo ajeno desde el propio. Es la colonización de la intimidad. Pero, inevitablemente, también es el juicio inconsciente de unos actos.


A través d’un procés d’assaigs, una actriu i un actor intenten portar a escena la versió teatral d’una novel·la d’èxit que tracta, principalment, d’un succés terrible.

Per poder fer aquesta versió, els intèrprets intentaran anar descobrint els motius que generen el succés, i això els portarà a descobrir i a questionar-se quines són les autèntiques motivacions personals que tenen per a fer aquest projecte.

Versión posa en valor l’actuació, l’art d’actuar, d’interpretar; eixe joc divertit, pervers i misteriós que té unes regles que encara ningú no ha definit. Interpretar és l’intent d’apropiar-se d’una ment i d’un cos aliè des del propi, és la colonització de la intimitat… Però, inevitablement, també és el judici inconscient d’uns determinats actes.


Autor i director: Toni Agustí. Intèrprets: Lara Salvador Peydró i Toni Agustí. Fotografia: Raúl Sánchez. Producció: Societat Sardina / Toné-Franché. Producció executiva: Ximo Solano. Assessorament plàstic: Inés Muñoz

CONTACTE
a+, Soluciones Culturales, C/ Chera, núm. 1, pta. 29 (46017 – València)
M.ª Ángeles Marchirant, Tel.: 616 53 38 05, A/e: ma.marchirant@a-mas.net
Laura Marín. Tel.: 616 27 34 96, A/e: laura.marin@a-mas.net. Web: www.a-mas.net.

Mostra els detalls

Data:
24 octubre, 2023
Hora:
10:15 am
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Centre Cultural Mario Silvestre
Av. País Valencià, 1
Alcoi, 03801 Espanya
+ Mapa de Google