maig 22, 2024

Default title


Paraules d’Aire: ORETO I LES FORMIGUES

Saló Actes IVAM CADA Carrer Rigoberto Albors, 8, Alcoi

Un conte per a posar en escena una història íntima, menuda i mimada. Amb una escenografia i uns titelles-objecte inspirats en la pedagogia Waldorf per nutrir la imaginació, curiositat i creativitat de xiquets i xiquetes.

La Dependent: CONSCIÈNCIA

Teatre Principal Carrer Sant Tomas, 5, Alcoi

La vida d’una família experimentarà un canvi de 180 graus quan l’àvia, amb una malaltia greu, decideix fer un retir espiritual sense dir a ningú on està i deixant ben clar el seu desig d’aïllar-se voluntàriament.

5€

Begoña Tena: VIDA

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

Viva és un monòleg on la protagonista, una dona immersa en una mudança, recorre etapes de la seua vida, des dels seus orígens en un barri de la perifèria de qualsevol ciutat de províncies en els anys 80, fins a la precarietat del seu present on el temor més gran és no poder encendre l’estufa.

8€

Toni Agustí: VERSIÓN

Centre Cultural Mario Silvestre Av. País Valencià, 1, Alcoi

Versión es una puesta en valor de la actuación. Del arte de actuar. De interpretar. Ese juego divertido, perverso y misterioso, con reglas que nadie ha definido todavía. Interpretar es el intento de adueñarse de una mente y un cuerpo ajeno desde el propio. Es la colonización de la intimidad. Pero, inevitablemente, también es el juicio inconsciente de unos actos.

Cia. Marroch: TRÓPICO

Pati IVAM CADA C/ Rigoberto Albors, 8, Alcoi

Tròpic prové del llatí tropĭcus, i aquest del grec τροπικός que significa volta. Queda't amb aqueixa paraula, “la vida dona voltes” “Tornada a començar” “Quan dius que estàs de tornada de tot, és que no has anat a cap part” “Quan el ximple va, ja de tornada el llest està”…

Panic Map: CLOSKA

Sala Àgora Plaça Ramon y Cajal, s/n, Alcoi

Procedència: C. Valenciana Gènere: Teatre Durada: 40' Idioma: Valencià Públic: Infantil (+3 anys) Estrena CLOSKA és una experiència escènica que submergeix al públic en una reflexió sobre la bellesa i la responsabilitat d'habitar el nostre racó de l'univers. Un viatge fascinant de la mà de Ka i Clos que revelen la història de Closka, una[...]

Zircó Produccions – Elcoshow: MAROR

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

La nostra protagonista, Isabel, dona compromesa amb el temps en què viu, defensora del paper de la dona en la societat i escriptora de literatura popular sempre acompanyada per l'èxit, decideix donar un canvi radical a la seua trajectòria professional i personal.

10€

Cristina Gómez: ANHEL

Teatre Principal Carrer Sant Tomas, 5, Alcoi

Un pasaje salvaje e irreverente sobre la existencia, el vínculo y la vulnerabilidad. Un trabajo que transita por lugares escondidos, olvidados y molestos y que és, a la vez, un delicado ejercicio de ternura, escucha y afecto.

5€

Bullanga Cía. Teatral: LA XIQUETA QUE VOLIA ARRIBAR A LA PAU

Teatre Salesians Plaça Mossen Josep, 1, Alcoi

Els focs d’artifici omplin el cel de llum. Per a la xiqueta protagonista, és un espectacle, però els adults ho miren amb uns altres ulls, plens de por. Per això, elpare de la xiqueta l’animarà a fugir i veure els focs des de més lluny, fins que arribea un lloc anomenat la Pau. Una bella al·legoria sobre la guerra vista des de la mirada infantil.

La Zarra: A TI DUELE TODO LO BUENO

Centre Cultural Mario Silvestre Av. País Valencià, 1, Alcoi

¿Esperabas que me fuera en el peor momento de tu vida? Las cosas pasan. Y no puedes decidir ni cómo, ni cuándo ni con quién, por mucho que te esfuerces. Quizás hay que aceptar el caos y despojarnos de nosotros mismos, para poder amar.

Unaovarias: TRIBU

Sala Àgora Plaça Ramon y Cajal, s/n, Alcoi

Y un día te enganchas a los podcast. Podcast que hablan sobre la maternidad, sobre el éxito, sobre la familia, sobre nuevos modelos sexoafectivos, sobre cómo mantener tu piel más joven, sobre la dieta detox, sobre la infertilidad, la conciliación y sobre un montón de preguntas que antes ni siquiera te rondaban por la cabeza.

La Valenciana: LA VÍDUA VALENCIANA

Teatre Principal Carrer Sant Tomas, 5, Alcoi

Llega la primavera en Valencia con fiestas, juegos y amores. ¿Amor? No. Hay una joven viuda que no quiere saber nada del amor. La viuda de esta historia quiere evitar casarse e irse de su tierra; quiere disfrutar de los hombres, del juego y del fuego; quiere ser el ama de su casa y de su vida.

5€

Sixto Paz / La Villarroel: COST DE VIDA

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

Aquesta nova obra exquisidament original, honesta i divertida de la Martyna Majok, explora la nostra necessitat de connectar i de ser estimats per damunt de qualsevol diferència.

10€

La Medusa: LA TORRE DEL SILENCI

Centre Cultural Mario Silvestre Av. País Valencià, 1, Alcoi

Dos germans es reuneixen a la casa familiar després de la mort de la mare i de vint-i-cinc anys d’absència d’un d’ells. La torre del Silenci parla de la fraternitat i, de manera transversal, hi apareixen altres qüestions, com ara les contradiccions entre el món rural i l’urbà, la pausa en oposició a la velocitat, el valor de les coses en oposició al preu que els posem, el compromís i les cures en oposició a l’individualisme imposat per la immediatesa i la precarietat laboral i emocional.

Bambalina Teatre Practicable: CURIAL I GÜELFA

Teatre Salesians Plaça Mossen Josep, 1, Alcoi

Curial i Güelfa és una obra d'amor i gestes cavalleresques. Presenta la dificultosa relació entre dos enamorats de condicions contrastades: ella, una noble i rica senyora vídua, i ell, un jove humil i ociós que busca a qui servir per a prosperar.

Pérez & Disla: VEURE’NS

Sala Àgora Plaça Ramon y Cajal, s/n, Alcoi

Veure’ns va de sostindre una trobada, del que hi pot succeir, o no. Planteja una situació informal, però intensa, en la qual es despleguen aspiracions, desitjos, esperances i expectatives. On potencialment pot donar-se un reconeixement, l’hospitalitat o el rebuig i la indiferència. I és que la trobada amb els altres pot ser feliç i/o tràgica.

Alarcón & Cornelles: CINC MINUTS

Centre Cultural Mario Silvestre Av. País Valencià, 1, Alcoi

Cinc minuts és un viatge a cavall entre la comèdia i el drama, entre la realitat i els somnis, entre la imaginació i el record... Un viatge referit a una etapa de la vida de la qual se'n parla poc, però a la qual, amb una miqueta de sort, tots i totes arribarem.

Olympia Metropolitana S.A / Comedyplan: DINOSAURIOS Y PRINCESAS

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

(Acción de calle basada en el espectáculo, de unos 20 minutos de duración)
Una aventura musical interactiva con canciones, coreografías, proyecciones en 3D y unos DINOSAURIOS REALES gigantes que dejarán sin habla al público.

La Trouppe Malabó: LOS PFEIFFER

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

Un grup de músics proscrits i el seu director, anomenats Els Pfeiffer, viuen en una distopia, un temps futur, on la música està prohibida; la màquina i l'era digital s'apoderen de les emocions humanes, sota el seu control la música tal com la coneixem hui dia desapareixeria. La dictadura del digital.
Viuen amagats en un teatre derruït, en un dia a dia, amb una quotidianitat una miqueta esperpèntica, plena d'humor i caos.

8€

La Negra: WIN WIN

Teatre Principal Carrer Sant Tomas, 5, Alcoi

Amb algunes persones hem d'aparentar que ens importen o, com a mínim, que no les odiem, per interès propi, per egoisme o per necessitat. Si sabera l'altra persona el que estic pensant d'ella mentre em parla!

5€

Cía. Emergidas: MARE

Teatre Salesians Plaça Mossen Josep, 1, Alcoi

Mare es una historia familiar ambientada en un barrio obrero valenciano de mediados de los 80, cuya protagonista narra en primera persona, sirviéndose de la interacción con los personajes de su infancia y juventud, que son los que la criaron y la vieron crecer.

DesBaratatS Teatre: BENVINGUT, MR.HODGKIN

Centre Cultural Mario Silvestre Av. País Valencià, 1, Alcoi

En aquesta obra, a través d'un procés de creació col·lectiva, ens hem ficat de ple en les entranyes d'aquest monstre que ens acompanya, que ens revolta l'ànima i del qual ens riem a la cara, des de l'autoficció, des de les ombres més fosques del temor que brillen a manera d'incertesa, i com no? des de l'humor. Això sempre.

Gratuït

Melomans: LIBRE (NINO BRAVO 100% A CAPELA)

Teatre Calderón Plaça d'Espanya, 15, Alcoi

Melòmans ens porta de viatge per la vida i les cançons de Nino Bravo. I ho fa amb el seu particular i informal sentit de l’humor. Un recorregut entre anècdotes de la seua carrera per a descobrir la seua part més personal i divertida. Un passeig sonor per les seues 60 cançons, revisitades en un estil a capela modern i actualitzat que, tot just en una hora i mitja, ens farà riure i tornar a emocionar-nos amb ell.

10€