Èxit dels espectacles infantils i teatre i dansa amb ‘marca Alcoi’ per a dijous

Pel que fa als espectacles, este matí els menuts han gaudit de valent amb Les 7 diferències de El Pont flotant i El Rei Mides i les Metamorfosis de El Ball de Sant Vito.

Les 7 diferències. Teatro Escalante i El Pont Flotant

Per a esta vesprada La Fam cia de Teatre farà eixir el públic al carrer, de nou, al Parc de Cervantes a les 18 hores, per gaudir d’un espectacular treball a l’aire lliure, The Wolves. La companyia castellonenca presenta a la Mostra un espectacle sobre Wall Street fent una crítica als llops de les finances internacionals.

A les 19 hores, serà el torn dels alcoians La Dependent,  que estaran, com és habitual, a la Mostra per presentar la seua última producció, Separeu-vos junts, escrita per la també alcoiana Gemma Miralles i dirigida per Pepa Miralles, una comèdia que parla de les relacions de parella.

Per tancar els espectacles de dansa tindrem, a les 21 hores al Teatre Calderón, Sol  Picó Companyia de Danza amb una altra gran producció: Dancing with frogs, una obra que reflexiona sobre el món de la masculinitat com a complement biològic del femení. Un espectacle on la ballarina alcoiana balla amb gripaus o amb lumbersexuals en una aventura àcida, bruta, gamberra i tragicòmica.

I des d’Aragó a la Plaça de Dins, a les 22 hores, els Teatro de Che y Moche oferiran El Funeral, un espectacle diferent de música i teatre, on la diversió, l’espectacularitat i l’argument es conjuguen per fer passar al públic una nit plena de sorpreses.

DIVENDRES 1 DE JUNY
L’última jornada de la 28a edició de la Fira d’Arts Escèniques de la Comunitat Valenciana serà estrictament per a les companyies de casa. Yapadú Produccions arriba a Alcoi amb un espectacle infantil, Kailo, una producció que tracta l’acceptació d’un mateix per descobrir que dins de nosaltres tenim un món increïble d’imaginació i valentia. Serà a les 10.30 hores al Teatre Principal.

L’últim espectacle de carrer el veurem a la plaça Ferrandis i Carbonell, a les 19 hores, amb la companyia Acrobàcia mínima. Seu-te! és un espectacle de circ per a divertir a grans i menuts.

Tancarà l’edició la producció de l’Institut Valencià de Cultura (Teatre del Poble Valencià) i Teatres de la Diputació de València, al Teatre Calderón a les 20.30 hores. Els nostres és un treball signat per un privilegiat elenc de dramaturgs valencians i protagonitzat per grans professionals. Ho veurem al Teatre Calderón al final de la jornada.