41 obres opten al PREMI DE TEATRE «CIUTAT D’ALCOI» 2019

 

Acabat fa pocs dies el termini de presentació d’obres i revisades les propostes rebudes, el Departament municipal de Cultura ha validat un total de 41 propostes per a la convocatòria del XLV Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi, una participació que s’estima com notable i per damunt de la mitjana.

El certamen és el més antic de l’àmbit del valencià i està molt reconegut entre els que se celebren en la geografia més extensa de la llengua catalana.

La procedència dels originals és la següent:

26 obres del País Valencià

12 obres de Catalunya

1 obra de les Illes Balears

1 obra de Madrid

1 obra d’Alemanya

La dotació és de 8.000 euros i el Jurat, que es manté anònim fins el moment mateix de fer públic el veredicte, treballa ara en l’estudi i valoració de les obres. S’espera conèixer l’obra i l’autor o autora guardonats, a les primeries de novembre pròxim.

Mentrestant, tal com estava compromés a les Bases del certamen, l’editorial valenciana Bromera ha preparat l’edició de l’obra guanyadora de l’any 2018, «Un turista se suïcida», de Sílvia Navarro, llibre que es presentarà al llarg de les pròximes setmanes en diferents setmanes del llibre i cicles de promoció literària.