Bases del XLIII Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2017

L’Ajuntament d’Alcoi té publicades les Bases del XLIII Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi per a textos dramàtics inèdits, escrits en valencià o qualsevol altra varietat de la llengua catalana.

La dotació és de 8.000 euros per a l’autor i la convocatòria compta amb l’interès afegit de la publicació del text a càrrec de l’editorial Bromera, així com la possible col·laboració per a la posada en escena i estrena en l’edició següent de la fira valenciana d’Arts Escèniques, la Mostra de Teatre d’Alcoi-2018.

El termini es tanca el 15 de setembre 2017  i la presentació d’originals es fa en format digital. El lliurament està previst per a l’11 de novembre de 2017.

Descarregueu ací les bases completes de la convocatòria en PDF

Per a qualsevol consulta estem a disposició vostra al correu premideteatre @ alcoi.org.


El Ayuntamiento de Alcoi ha publicado las Bases del XLIII Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi para textos dramáticos inéditos escritos en valenciano o en cualquier otra variedad de la lengua catalana.

La dotación es de 8.000 euros para el autor y la convocatoria cuenta con el interés añadido de la publicación del texto a cargo de la editorial Bromera, así como la posible colaboración para su puesta en escena y estreno en la edición siguiente de la feria valenciana de Artes Escénicas, la Mostra de Teatre d’Alcoi – 2018.

El plazo se cerrará el 15 de septiembre 2017 y la presentación de originales es en formato digital. El fallo está previsto para el 11 de noviembre de 2017.

Pueden descargarse aquí las bases completas de la convocatoria en PDF.

Para cualquier consulta estamos a vuestra disposición en el correo premideteatre @ alcoi.org.