Els professionals aprofiten la Mostra per presentar diversos projectes d’arts escèniques en pre-producció

Diego Braguinsky i Rebeca presenten el projecte junt amb Rodolf SIrera. Foto: Gilberto Dobón

El matí s’ha desenvolupat tal i com estava previst a l’Àgora Escènica en aquesta quarta jornada de la Mostra de Teatre d’Alcoi. La coordinadora de fires d’arts escèniques de l’estat espanyol, COFAE, s’ha reunit a primera hora per tractar els assumptes interns d’aquesta organització. Roberto Garcia, director adjunt de Teatre i Dansa, hi ha assistit en representació de l’Institut Valencià de Cultura.

Amb el títol “Per a Mostra, un botó”, s’han presentat dos projectes en pre-producció de les companyies Ornitorrincs i La Medusa. Diego Braguinsky, Rebeca Valls i Rodolf Sirera han donat a conèixer el seu pròxim treball “Plagi”, un text del dramaturg Sirera. Sonia Alejo, de la companyia La Medusa, ha presentat un text escrit per ella mateixa: ‘La vida inventada de Godofredo Villa.

A continuació la coordinadora de fires, COFAE, ha presentat l’estudi d’impacte social de les Fires i l’estudi de tipologia de professionals assistents a les fires. Val a dir, que durant estos dies de Mostra a Alcoi s’estan fent enquestes entre els visitants i espectadors per a futurs estudis que farà COFAE.

Per finalitzar el matí a l’Àgora, Rosa Merás, i Silvia Pereira han presentat el Festival Territorio Violeta, un festival de festivals que té lloc a diversos espais de Madrid i que pretén fer del teatre un espill de denúncia social.

ACTIVITATS PROFESSIONALS DIJOUS 31 DE MAIG

L’últim dia a l’Àgora Escènica començarà a les 12.50 hores amb la presentació de la convocatòria del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2018 i continuarà amb dues presentacions: la del llibre de Patrícia Pardo i del projecte de gestió de la nova directiva de l’AGCV.

Per la vesprada hi haurà un cafè-homenatge a Isabel-Clara Simó i Antoni Miró organitzat per la Xarxa Alcover, al Restaurant La Pericana.