La 28a edició de la Mostra de Teatre comença amb un divertit muntatge protagonitzat per Javier Gurruchaga

La vint-i-huitena edició de la Fira escènica professional valenciana, la Mostra de Teatre d’Alcoi, enceta demà dissabte la seua programació amb l’espectacle Merín, la Leyenda un muntatge de la companyia valenciana Trencadís Produccions. Serà a les 19 hores al Teatre Calderón.

Merlín, la leyenda. Trencadís Producciions

Merlín, la Leyenda és un espectacle protagonitzat per Javier Gurruchaga “en un paper que sembla expressament fet per a ell”, ha explicat el director de la Mostra, Miquel Santamaria, qui ha explicat que “és un muntatge de qualitat, de gran format i per al públic familiar, a partir de 8 anys, una producció amb molts recursos”. Una aposta artúrica explicada des del més pur llenguatge musical i amb tots els elements perquè l’espectador visca l’experiència com un somni inoblidable.
DILLUNS 28 DE MAIG
La setmana més teatral d’Alcoi començarà amb la companyia Maduixa Teatre i l’adaptació del seu muntatge de carrer a sala Mulïer, un espectacle de dansa sobre xanques interpretat per cinc ballarines i que va obtindre el premi Max al millor espectacle de carrer i millor composició musical i premiat a Tàrrega en la seua versió original a l’aire lliure. Aquest homenatge a totes les dones que han lluitat per l’alliberament de la dona en la societat, tindrà lloc al Teatre Calderón, a les 20 hores. Maduixa és probablement la companyia valenciana amb més renom internacional, de fet, arriba a Alcoi després d’una gira per Àsia i l’endemà mateix en comencen una altra per Europa.

Tot seguit a la sala d’assajos del mateix teatre, un dels nous escenaris d’aquesta edició, la companyia de Castelló La Ravalera ens presentaran una de les seues propostes de teatre breu en espais no convencionals. El Dia D és una peça d’humor que planteja la realitat d’uns personatges que podran reivindicar tot el que volen a partir de saber qui són.