L’Ajuntament d’Alcoi publica les Bases del XLII Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi 2016 per a textos dramàtics inèdits.

L’Ajuntament d’Alcoi ha publicat oficialment les Bases del XLII Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi per a textos dramàtics inèdits.

La dotació és de 8.000 euros per a l’autor, l’idioma requerit és el valencià o qualsevol altra varietat de la llengua catalana i la convocatòria té l’interès afegit de la publicació del text i la possible col·laboració per a la posada en escena i estrena en la següent edició de la Fira Valenciana d’Arts Escèniques, la Mostra de Teatre d’Alcoi-2017.

El termini de presentació arriba fins el 15 de setembre pròxim. Hem simplificat el procediment de presentació, que ara serà en format digital, i està previst el lliurament per al 12 de novembre de 2016.

BOP Extracte de les Bases de la Convocatòria en PDF

Bases completes


El Ayuntamiento de Alcoi ha publicado oficialmente las Bases del XLII Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi para textos dramáticos inéditos.

La dotación es de 8.000 euros para el autor, el idioma valenciano o cualquier otra variedad de la lengua catalana y la convocatoria cuenta con el interés añadido de la publicación del texto y la posible colaboración para su puesta en escena y estreno en la siguiente edición de la Feria Valenciana de Artes Escènicas, la Mostra de Teatre d’Alcoi-2017.

El plazo de presentación finaliza el 15 de septiembre próximo. Se ha simplificado el procedimiento de presentación, que ahora será en formato digital, y el fallo está previsto para el 12 de noviembre de 2016.

BOP Extracto de las Bases de la Convocatoria en PDF

Bases completas