Presentació cartell XXXIII Mostra de Teatre d’Alcoi – 2024

El cartell amb la imatge de la Mostra és el primer anunci de l’edició en marxa. Tancada la recepció de propostes artístiques i mentre es configura el quadre de la programació i les activitats, la Fira d’Arts Escèniques valenciana, nascuda i resident a Alcoi, fa una crida de creació plàstica, amb llibertat plena per als autors i autores, que van sumant-se a una col·lecció on destaquen autories de relleu on trobem grans noms i, sempre, des de la complicitat amb el fet escènic, solvència reconeguda en la pintura, la imatge, el disseny o les arts gràfiques.

Manuel Boix, Josep Guinovart, Francesc Jarque, Joan Castejón, Rafa Calbo, Jaume Policarpo, Assad Kassab…. la relació és prolífica com riques són les aportacions de tots i totes.

I, dels alcoians, des de l’inici amb el logo-imatge de Rosanna Crespo i Quique Soler, ja en són un bon grapat: Enric Solbes, Raül Botella i Dori Cantó, entre els que ja ens han deixat; però també Manolo Arjona, Núria Fuster, Jordi Vila Llácer, Toni Miró, Juani Ruz, Pep Sellés, Sílvia Sempere, Luisa Fuster i el company del departament Gilberto Dobón qui també, cada any, s’ocupa de les arts finals i l’adaptació a tots els formats necessaris per a les gràfiques i la publicitat.

Enguany l’encàrrec a Gloria Segura, il·lustradora, ens ha sorprès amb una imatge polisèmica, funcional i d’estètica atractiva, amb arrels conceptuals clàssiques.