La Mostra de Teatre suma oferta gastronòmica, incorporant alguns establiments de la ciutat a la promoció

La Mesa Local de Turisme dóna els seus primers fruits

La Mostra de Teatre suma oferta gastronòmica, incorporant alguns establiments de la ciutat a la promoció

El passat mes de febrer es va constituir la Mesa Local de Turisme. Des d’aquest moment els diferents grups han anat treballant i proposant diferents iniciatives, com la Gimcana Museística duta a terme el passat dissabte amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Museus. Una altra iniciativa que ha sorgit d’aquesta Taula és l’oferta gastronòmica especial creada pels hostalers associats de la plaça de Dins amb motiu de la Mostra de Teatre.

Totes les propostes dels diferents grups de treball es van presentar a la Mesa Local de Turisme en reunió celebrada el dia 10 de maig, on a més l’Ajuntament va informar de la programació de l’agenda cultural amb l’objectiu d’explicar i sumar iniciatives dels presents per complementar aquestes activitats, fent-les més atractives per al públic, alhora que generen beneficis per al sector.
En aquest marc neix la iniciativa dels hostalers associats de la plaça de Dins. Una oferta que abasta les jornades de la Mostra de Teatre, sota el lema “Plaça de Dins, un escenari de gastronomia”. Han volgut sumar producte i servei, tant als participants com al públic en general que es congregarà al voltant d’aquest certamen, que enguany ofereix a més moltes novetats.
La Regidoria de Turisme considera molt important anar consolidant productes turístics específics al voltant dels esdeveniments ja consolidats a la nostra ciutat, com és el cas de la Mostra de Teatre, que contribuïsquen a atraure turisme, no només al mes de maig, sinó també en altres mesos de l’any.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano destaca que «des que el passat mes de febrer es va posar en funcionament la Mesa Local de Turisme i els grups de treball allà integrats, han estat moltes i de diversa índole, les iniciatives i propostes sorgides fruit d’aquestes sessions de treball, i gràcies a l’esforç i dedicació dels assistents entre ells empresaris, comerços, entitats i organismes de la nostra ciutat implicats amb el desenvolupament turístic».

«Estem molt il·lusionats amb la implicació mostrada per una part important del sector turístic d’aquesta ciutat, però la potenciació del Turisme a la nostra ciutat necessita de tots. Per això, insistir que l’òrgan de la Mesa és el fòrum on es debaten els temes, s’aproven i es presenten iniciatives. Amb ell, anirem consolidant projectes, i avançant perquè Alcoi siga destinació líder en turisme d’interior de la nostra Comunitat», ha indicat Zamorano.