Pinoxxio obri la Mostra de Teatre d’Alcoi

  • L’espectacle d’Ananda Dansa guardonat amb 7 premis MAX dóna el tret d’eixida a la cita alcoiana amb el teatre
  • 27 companyies passaran pels 6 escenaris d’Alcoi durant tota la setmana
  • Les obres destinades al públic infantil i juvenil prenen una important rellevància

La companyia Ananda Dansa serà l’encarregada d’inaugurar demà dissabte la XXVI Mostra de Teatre d’Alcoi. Pinoxxio és l’obra triomfadora dels premis MAX de teatre, se’n va endur 7 dels 9 als quals optava, i servirà per obrir una setmana intensa a Alcoi, que comptarà amb una oferta d’espectacles diversa i completa, a més de convertir-se en un espai de trobada, creació i producció molt potent.

PINOXXIO

Pinoxxio és un frenètic número de dansa per a tots els públics. La companyia Ananda Dansa ha actuat al llarg de la seua trajectòria quasi sempre a Alcoi amb els seus muntatges i ara ho fa amb un multipremiat espectacle inspirat en l’immortal conte de Collodi, una obra per a tots els públics que no abandona el to poètic i divertit, que marca el segell de la companyia. Es podrà veure este dissabte, 28 de maig, a les 19 hores al Teatre Calderón.

PINOXXIO

El cap de setmana inaugural de la Mostra inclou també una novetat absoluta, com és l’espectacle per a xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys que tindrà lloc en el Teatre Calderón el diumenge, 29 de maig, de matí. Hi haurà tres representacions (11h, 12h i 13) del muntatge de La Petita Malumaluga, Bítels per a bebés, un recorregut per les peces més emblemàtiques de The Beatles, i una posada en escena interactiva.

Cal destacar que per a aquest espectacle les entrades s’han exhaurit ràpidament, tot i haver-hi programades tres representacions: a les 11, a les 12 i a les 13 hores.

Anirem informant puntualment de tot allò referent a la Mostra de Teatre d’Alcoi durant els pròxims dies.