La Mostra esgota les últimes hores de fira amb arriscades propostes de teatre i dansa

La Mostra de Teatre d’Alcoi ja esgota les seues últimes hores i ho fa amb tant dèxit com estava previst: els programadors, actors, tècnics de cultura, etc. que porten tota la setmana en Alcoi ja comencen a anar-sen carregats de propostes i idees per a la pròxima temporada.

Durant el matí a l’Àgora Escènica la Xarxa Alcover ha presentat el seu llibre i audiovisual XX anys del Projecte Alcover i shan donat a conéxer les bases del XLIII Premi Ciutat d’Alcoi. Seguidament s’ha fet un col·loqui amb autors i autores sobre lescriptura dramàtica valenciana actual.

També ha sigut una jornada intensa de teatre, hi hagut una gran varietat de propostes: l’Horta Teatre, Cirk about it, l’Orquestra de Cambra de l’Empordà l el Teatro del Barrio ja han deixat la seua empremta a Alcoi.

DIVENDRES 2 DE JUNY

L’última jornada de la Mostra ens traslladarà directament a tres països ben diferents. Iguana Teatre/Teatre de la Sargantana amb el seu espectacle Hanna dels tres països contaran tres històries de tres dones diferents que sorprendrà el públic familiar amb elements purament teatrals com el Clown, el bufó o la màscara i el teatre dobjectes.

Estrenaran l’espai escènic de la Glorieta, els alacantins Arritmados i el seu Menás a Truá’, una barreja de circ, cinema i musical amb grans dosis d’humor pfresc.

Tancarà la Mostra al Teatre Calderón la reconegudíssima clown Pepa Plana amb el seu Paradís Pintat, un espectacle divertit que també ens connectarà amb la cara més tràgica del món on vivim.
Demà al migdia tancarà les seues portes lÀgora Escènica que durant tota la setmana ha acollit centenars de professionals de les arts escèniques.