Premis Mostra Teatre d’Alcoi 2021

Les obres NAUTILUS, de la companyia La Negra i L’ABRAÇADA DELS CUCS, de la companyia Cactus Teatre, han estat reconegudes com a millors espectacles en les categories respectives de Públic Familiar i Públic General, d’entre les que es van presentar en l’edició 2021 de la Mostra de Teatre d’Alcoi.

Nautilus

Nautilus és una versió molt particular en format de teatre d’objectes feta per Toni Agustí, Xavo Giménez i Diego Guill, a partir del clàssic de Jules Verne, i interpretada per Juli Cantó i Carlos Amador.

Nautilus

L’abraçada dels cucs, de Paula Llorens, autora, i també intèrpret compartint l’escenari amb Sergio Caballero, ens mostra com els llaços afectius poden sorgir en les situacions més inesperades i absurdes.

L’abraçada dels cucs

Ambdós muntatges estan realitzant una gira intensa arreu dels teatres de tot l’Estat amb molt bona acollida per part del públic.

L’abraçada dels cucs

La selecció de les obres d’aquest Premi Mostra de Teatre es realitza cada any per votació dels responsables de sales teatrals del Circuit Cultural Valencia entre les companyies procedents d’aquesta Comunitat, i les guardonades reben de manera honorífica la calavera de Yorick, objecte simbòlic dels Premis.

Verión en castellano

Las obras NAUTILUS, de la compañía La Negra y EL ABRAZO DE LOS GUSANOS, de la compañía Cactus Teatre, han sido reconocidas como mejores espectáculos en las respectivas categorías de Público Familiar y Público General, de entre las presentadas en la edición 2021 de la Mostra de Teatre d’Alcoi.

Nautilus es una verión muy particular en formato de teatro de objetos concebida por Toni Agustí, Xavo Giménez y Diego Guill, a partir del clásico de Jules Verne, e interpretada por Juli Cantó y Carlos Amador.

El abrazo de los gusanos, de Paula Llorens, autora y también intérprete compartiendo escena con Sergio Caballero, nos acerca a como los lazos afectivos pueden surgir en las situaciones más inesperadas y absurdas.

Ambos montajes están realizando una intensa gira por todo el territorio del Estado, con una gran acogida de público.

La selección de las obras de este Premi Mostra de Teatre se realiza cada año por votación de los responsables de salas teatrales del Circuit Cultural Valencià entre las compañías procedentes de esta Comunitat. Las galardonadas reciben de modo honorífico la calavera de Yorick., objeto simbólico de los Premios.