Tanca aquest divendres la Mostra més participada dels seus XXXI anys d’història

La Mostra de Teatre d’Alcoi tanca el teló aquest divendres amb quatre funcions de màxim interés repartides entre el Centre Cultural i els tres teatres que han acollit obres en aquesta intensa setmana: Salesians, Principal i Calderón.

Acaba la Mostra del retrobament total amb els programadors, distribuïdors, companyies, actors i actrius i sobretot l’atent públic d’Alcoi i comarca i després de superar el període més dur de la Pandèmia.

Una mostra que ha vist l’estrena de 10 estrenes i una pre-estrena i que ha batut tots els rècords de representacions, de participació i també de propostes artístiques optants al festival, que superaren les 700. Unes xifres que confirmen que Alcoi és un vertader aparador artístic per a companyies, obres i professionals.

Han acudit 29 companyies de 9 autonomies de l’Estat espanyol (Catalunya, Balears, Madrid, Múrcia, Galícia, Castella-Lleó, Euskadi, Aragó i Comunitat Valenciana) que han representat 39 funcions. Pel que fa al nombre de persones inscrites, principalment professionals de les Arts Escèniques, ha estat al voltant de les 300 persones.